ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Есть преступления хуже, чем сжигать книги. Например - не читать их. Рэй Бредбери

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

4 речі, на які здатні лише закохані чоловіки

27.10.2023 — Юмор
4 речі, на які здатні лише закохані чоловіки

Жінки, звісно, люблять вухами, але не лише. І якщо все обмежується серенадами та компліментами, можуть виникнути питання.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Хлопцям часто набагато складніше висловлювати свої емоції, ніж дівчатам, тому вимовити «Я тебе люблю» — для багатьох справжній подвиг.

Відмінно, якщо ви впоралися з цим непростим завданням, але тепер потрібно підкріпити свою заяву, щоб у жінки не виникало жодних сумнівів щодо вашої кандидатури.

MEN'S CULT називає чотири речі, на які йдуть тільки закохані чоловіки, щоб довести своїй половинці свою відданість.

 

"Мужик сказав - мужик зробив"

Круто, якщо ви завжди дотримуєтеся цього правила, але ми, звісно, все розуміємо. Водночас у стосунках варто відповідальніше ставитись до обіцянок.

Нікому не може бути комфортно у ситуації невизначеності, у людини неминуче виникає тривога та занепокоєння щодо майбутнього.

Невиконана обіцянка скаже дівчині лише про те, що чоловік її недостатньо любить і цінує. А надійність і стабільність — це те, заради чого багато хто входить у стосунки.

 

«Я не забув про нашу річницю»

Якщо цукерково-букетний період закінчується, але ви все ще закохані у вашу дівчину, то напевно не забуваєте про милі подарунки, квіти, побачення.

Тримайте в голові важливі дати, запам'ятовуйте, про що дівчина згадувала в розмові, куди вона хотіла сходити, що отримати в подарунок, про що давно мріяла. Це і є увага, дорожче якої немає.

У цьому сенсі, до речі, не важливо, що ви подаруєте букет хризантем або дорогих голландських тюльпанів, квиток в кіно або сережки з білого золота.

 

«Дай поцілую»

Жінки набагато тактильніші, ніж чоловіки, їм частіше хочеться поцілунків та обіймів, і не завжди вони мають закінчуватися сексом. А представники сильної статі сприймають дотик як запрошення до інтиму, а чи не джерело емоційного контакту.

Дотик дарують жінці відчуття близькості, і вони мають бути насамперед приємні саме їй. Обійми — універсальна мова кохання, яка покаже жінці, що її люблять та цінують.

Якщо ви вмієте обійматися і цілуватися, не закінчуючи процес сексом, швидше за все, ви дійсно її любите.

 

«Поділися, я вислухаю»

Жінки куди краще за чоловіків промовляють свої почуття і люблять ними ділитися. Якщо ви її любите, то готові періодично відігравати роль "жилетки", в яку можна виплакатися.

Емоційна підтримка дівчатам потрібна дуже часто - іноді необхідно, щоб ви її просто вислухали. Не потрібно ні порад, ні засудження, просто будьте поруч, не перебивайте та не залипайте в телефон.

До речі, психологи кажуть, що у чоловіків бувають проблеми із таким «слуханням»: скарги половинки вони сприймають як претензію чи заклик до вирішення проблеми.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч и Кейт Бланшетт в первом трейлере анимационного фильма… Юмор 0 9 советов, как вести себя в общении с токсичными родственниками В курсе 0 Харрісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у трейлері нового фільму Психология отношений 0 7 pаз, когда ты действительно был неправ в отношениях с девушкой Карьера 0 8 ознак того, що твоє життя протікає на автоматі Психология отношений 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини Юмор 0 10 типов женщин, с которыми никогда не стоит встречаться Секс 0 Що таке шибарі і чи варто в це вплутуватися В курсе 0 Disney показал первый трейлер спин-оффа «Мандалорца» Карьера 0 10 жертв, які варто принести заради досягнення мети Внешность и здоровье 0 Vans отмечает 90-й день рождения Микки-Мауса новой коллекцией Психология отношений 0 20 способов, с помощью которых женщины пытаются управлять нами Гаджеты 0 Samsung выпустил смартфон с четырьмя камерами Секс 0 11 правил поведения после секса Секс 0 Почему нашим девушкам так тяжело расслабиться в постели В курсе 0 Джаред Падалеки в трейлере ремейка сериала "Крутой Уокер" Автомобили 0 Hyundai и Kia будут выпускать авто с солнечными панелями Секс 0 Скільки разів на добу чоловікові нормально відчувати ерекцію MC Like 0 Рианна примерила образ Марии-Антуанетты в кампейне Savage x Fenty Вокруг света 0 Названы лучшие тревел-фотографы 2018 года
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.