ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Когда долго смотришь на море, начинаешь скучать по людям, а когда долго смотришь на людей – по морю. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

6 питань, які допоможуть врятувати розмову

01.05.2024 — Психология отношений
6 питань, які допоможуть врятувати розмову

Цей опитувальник можна мати на увазі і на побаченні, і на щорічній зустрічі з родичами.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Іноді розмова може повернути у стратегічно неправильне русло. Наприклад, коли рідні люди, які не бачилися більше року, за десять хвилин після зустрічі починають із піною біля рота сперечатися на політичні теми.

Або коли вам раптово нема про що розмовляти з бабусею, яка, навпаки, не надто стежить за новиною. А може, з дівчиною на першому побаченні, яка так і норовить розповісти про своє складне життя з колишнім.

Ці питання допоможуть змістити фокус уваги людини з глобальної повістки на людську та сконцентруватися на позитивних моментах.

Важлива порада: питання повинні припускати розгорнуту відповідь — уважно слухайте і уточнюйте моменти, що вас цікавлять. Це елементарні правила комунікативного етикету.

 

«Що тобі зараз найбільше подобається у твоєму житті?»

Часто буває так: ви нарешті зустрілися з другом, минуло дві години, а ви все ще обговорюєте його проблеми. Машина знову в ремонті, собака захворіла, дружина занадто багато витрачає ... Насправді всі ми дуже легко говоримо про те, що нас турбує, а ось про хороше часто забуваємо навіть згадати.

Гарний лайфхак — спитати, що вашого співрозмовника сьогодні потішило. Можна розповісти про те, що останнім часом вас радує.

 

«Чим ти зараз захоплюєшся?»

Робота теж часто асоціюється у нас із перманентним стресом та проблемами, тому найкраще поговорити про те, чим займається людина у вільний час.

Можливо, у нього з'явилося цікаве хобі чи він будує якісь грандіозні плани, пов'язані з навчанням, ремонтом, переїздом тощо.

 

"Як у тебе виходить розслабитися?"

Психолог запитав би ще прямо: «Як ви піклуєтеся про себе?» Це гарне питання, якщо ви вже якийсь час обговорюєте колотнечі, в яких опинилась людина. Він допоможе перейти на позитив.

Можливо, щоб скинути стрес, співрозмовник крутить педалі велосипеда парком, бігає, грає в шахи з сусідом.

До речі, лайфхаки можна записувати.

 

«Що ти зараз дивишся, слухаєш чи читаєш?»

Коли виявиться, що ваш співрозмовник щойно подивився той самий фільм, що й ви, повірте, найближчі півгодини ви обговорюватимете всі конспірологічні версії, пов'язані з сюжетом. Так чи інакше, розмова точно не затихне.

Можливо, з зустрічі ви повернетеся з цілою купою рекомендацій, особливо якщо запитаєте, яких блогерів дивиться співрозмовник, які освітні подкасти або YouTube-канали йому подобаються.

 

«Як би ти провів свій ідеальний вихідний?»

Коли люди починають мріяти про те, що б вони зробили, якби вони мали більше часу, грошей і сил, настрій так чи інакше піднімається.

Навіть якщо найближчим часом ці плани неможливі. А може, якраз здійсненні, якщо взятися за їхнє здійснення спільно?

 

«Що ти хотів би змінити у своєму житті?»

Це питання, мабуть, доречне у барі після кількох шотів, якщо тягне пофілософствовать. Що може бути кінематографічнішим, ніж відрефлексувати своє та чуже життя, будучи підшофе?

Ймовірно, ви дізнаєтеся один про одного багато нового, якщо ви будете досить відверті.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Тайка Вайтити сыграл Гитлера в собственном фильме "Кролик Джоджо" В курсе 0 Колин Фаррелл на первых кадрах нового сериала об Арктике «Северная вода» Звезды 0 Рианна представила новую коллекцию Savage x Fenty Юмор 0 Как быстро уладить семейный конфликт Внешность и здоровье 0 Як з восьми неочевидних симптомів зрозуміти, що у вас нестача тестостерону В курсе 0 Создатели «Дюны» анонсировали вторую часть фильма Внешность и здоровье 0 Nike випустили нові кросівки у вигляді вафель Внешность и здоровье 0 adidas випустить кросівки до дня «Зоряних війн» Психология отношений 1 Как разговаривать с девушками (и не облажаться!) Карьера 0 7 речей, які не дозволяють тобі почати робити щось Секс 2 7 типов женщин в постели Звезды 0 Эмили Ратаковски в соблазнительной съемке Inamorata Карьера 0 Как не погрязнуть в суматохе декабря В курсе 0 8 фильмов на Хеллоуин для тех, кто ненавидит хорроры Вокруг света 0 12 случаев, доказывающих, что миром правит ирония Карьера 0 Як не стати самовдоволеним, коли ти досяг певного успіху Звезды 0 Дженнифер Лопес для декабрьского GQ Психология отношений 0 7 фактов о флирте Психология отношений 0 8 вещей, которых лучше избегать в начале отношений Юмор 0 Почему тебе не нужна девушка
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.