ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Манеры — визитная карточка мужчины, именно они делают вас неповторимым.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Харрісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у трейлері нового фільму

14.02.2023 — В курсе
Харрісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у трейлері нового фільму

Під час «Суперкубку» представили тизер нової частини «Індіани Джонса», яка вийде із підзаголовком «Години долі». До головної ролі повернувся Харрісон Форд.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У 30-секундному ролику продемонстрували технологію омолодження — поряд із 80-річним актором з'явилася його молодша версія. Також показали онуку головного героя у виконанні Фібі Уоллер-Брідж та Мадса Міккельсена.

Також до акторського складу увійшли Антоніо Бандерас, Джон Ріс-Девіс, Шонет Рене Вілсон, Томас Кречманн, Тобі Джонс, Бойд Холбрук, Олів'є Ріхтерс, Ітан Ісідор.

Форд розповів, що був не в захваті від ідеї омолодити його героя, доки не побачив кінцевий продукт: «Мені ніколи не подобалася ця думка, доки я не побачив, як це реалізовано в нашому випадку — що дуже відрізняється від того, як це було зроблено в інших фільмах, які бачив».

Актор розповів, що студія має кожен кадр із фільмів, які накопичилися за 40 років його роботи з Lucasfilm. Форд грає сцену, а команда за допомогою ІІ переглядає «кожний грібаний фут плівки», щоб знайти актора у тому ж ракурсі та світлі.

Продюсуватиме стрічку Стівен Спілберг, який зняв попередні чотири частини. Режисером став Джеймс Менголд — він працював над картинами «Перерване життя», «Переступити межу», «Росомаха: Безсмертний» і «Логан».

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 10 качеств девушки, на которые надо обратить внимание Звезды 0 Кендалл Дженнер у рекламній кампанії FWRD Swim 2024 Карьера 0 10 причин, чому ти почуваєшся незручно, коли отримуєш похвалу Психология отношений 0 Как не зафейлить первые серьезные отношения Юмор 0 12 видов женщин, от которых стоит бежать без оглядки Вокруг света 0 15 признаков "нашего" туриста Юмор 0 Кто такие интимофобы или Почему ты до сих пор не женат Звезды 0 Хлої Кардаш'ян у сексуальній кампанії колаборації Good American та Body Glove Внешность и здоровье 0 Pornhub выпустил плавки, которые помогают скрыть эрекцию на пляже Автомобили 0 400 км без подзарядки: у Peugeot 308 появилась электрическая версия В курсе 0 Меган Фокс у трейлері фільму "Джонні та Клайд" Секс 0 Почему у двух хороших людей иногда получается плохой секс Карьера 0 На что не стыдно тратить деньги и как заставить себя сделать это Юмор 0 Вчені з'ясували, кому варто мати сім'ю, а хто й один не пропаде Карьера 0 Почему взрослым так трудно заводить друзей и поддерживать старые связи В курсе 0 Вышел трейлер нового спецвыпуска The Grand Tour Юмор 0 #говоритмужчина: мечты сбываются MC Like 0 Эльза Хоск для весенне-летней кампании Bikini Lovers Секс 0 Ученые выявили главные ошибки мужчин в постели Звезды 0 День 26: Сиара в новом ролике LOVE Magazine
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.