ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

У Японії почали пекти хліб зі смаком ревнощів та першого побачення за рецептами ШІ

21.02.2024 — Вокруг света
У Японії почали пекти хліб зі смаком ревнощів та першого побачення за рецептами ШІ

Найстаріша пекарня Японії Kimuraya використала штучний інтелект, щоб залучити молодих покупців. Спеціально для них компанія випустила продукт під назвою Ren AI Pan (Романтичний хліб AI), який дозволяє спробувати на смак різні любовні почуття.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У проекті використовувалися дві технології: NEC Enhanced Speech для перетворення мови в текст та NEC Data Enrichment для генерації оцінок емоцій у текстових даних.

Нейросети попросили проаналізувати розмови у реаліті-шоу, де учасникам потрібно знайти пару, та пісні зі згадкою кохання та їжі. Усього 15 годин відеозаписів та 35 000 треків.

В результаті ШІ визначив п'ять аспектів, які у більшості людей асоціюються з романтикою — перша зустріч, побачення, взаємне кохання, ревнощі та сльози розбитого серця. Потім він підібрав інгредієнти передачі їх смаків.

Так, «Фатальна зустріч» вийшла з ароматом цукрової вати. «Ревність» схожа на фіолетову солодку картоплю, трюфельну олію та родзинки.

До «Першого побачення» додали лайм та апельсинову цедру. «Взаємне кохання» є терпко-солодкою сумішшю меду, персика і пітахайї. "Сльози розбитого серця" на смак як яблучний сидр та виноград. Чи хотіли б спробувати таку випічку?

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 День второй: Эшли Грэм в ролике для журнала LOVE Карьера 0 10 причин, почему твоё стремление понравиться окружающим только раздражает их В курсе 0 Новый клип группы "Ленинград" - "Золото" Внешность и здоровье 0 Головні помилки чоловіків, які скорочують тривалість життя В курсе 0 Marvel показал первый трейлер сериала «Соколиный глаз» В курсе 0 Netflix поделились первыми кадрами "Космических войск" Звезды 0 Алессандра Амбросио в новой летней фотосессии В курсе 0 Адам Драйвер в трейлері фільму «Білий шум» Карьера 0 9 легких способів привернути до себе людей без жодних маніпуляцій Внешность и здоровье 1 Широкая кость и плохая генетика: самые глупые мифы о проблемах с весом Вокруг света 0 Предложение дня: сдается квартира в стиле сериала "Чернобыль" Звезды 0 Сальма Хайєк у новій фотосесії для GQ Секс 0 Ученые: нужно заниматься сексом, после того как тебя бросили Карьера 0 7 самых неудачных вопросов на собеседовании Секс 0 3 застарілі інтимні правила, від яких час відмовитися Секс 0 35 мужских мифов о сексе Звезды 0 Летиция Каста, Джиджи Хадид и другие для откровенного календаря Pirelli Внешность и здоровье 0 Netflix выпустил коллаборацию с японским брендом Beams Секс 0 5 женских ошибок в сексе Автомобили 1 Kia придумала "автомобиль всего"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.