ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Чем дольше ты ждёшь, тем больше вероятность, что ты ждёшь не там. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

У якій країні живуть чоловіки з найдовшими пенісами: опубліковано мапу світу

30.05.2023 — Вокруг света
У якій країні живуть чоловіки з найдовшими пенісами: опубліковано мапу світу

Який дитячий садок — мірятися розмірами чоловічої гідності, скажете ви! Все так, але не вдавайте, що вам нецікаво дізнатися, громадяни яких країн можуть похвалитися найбільшими агрегатами. Тим більше, якщо колеги створили зрозумілу інфографіку.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Target Map створила інтерактивну кольорову інфографіку, яка показує, яким розміром чоловічої гідності може похвалитися чоловік залежно від того, звідки він родом.

Так, у країнах, забарвлених у червоний колір, у чоловіків виявився найбільший пеніс у стані ерекції, помаранчевий йде другим, жовтий – посередині, світло-зелений – другий за величиною, а зелений – найменший.

У африканських країнах, виділених червоним, передбачувано найбільші члени може ерекції. Перше місце посідають такі держави Західної Африки, як Гана, Конго та Габон, де середній розмір пеніса перевищує 16 см та може досягати 17,9 см.

 


Судячи з карти, чоловіки з Австралії, Італії, Норвегії, Мексики та Південної Африки також мають солідні агрегати — від 14,7 до 16,1 см.

У турнірній таблиці опинилися США і Великобританія — у представників чоловічого населення цих країн розмір члена варіюється в межах від 12,9 до 14,7 см.

Гірші справи у жителів країн Південної Америки – ці області пофарбовані у блідо-зелений, оскільки середній розмір члена мешканців цих регіонів – від 105 до 129 см.

Ще скромніші пеніси в азіатських чоловіків. На нижніх рядках рейтингу опинилися Індія, Таїланд та Південна Корея. Середній розмір члена цієї частини світу варіюється від 9,1 до 10,4 сантиметрів.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 КРАІЛ затверджує вимоги стосовно протидії активній гральній залежності Секс 0 Ученые: что именно женщина рассказывает подружкам о сексе с тобой В курсе 0 Тоби Магуайр сыграет Чарли Чаплина в фильме «Вавилон» Гаджеты 0 Вещь дня: устройство, которое поможет лечить зубы, когда стоматологи на… Юмор 0 #говоритмужчина: что не надо говорить одинокой женщине MC Like 0 15 лучших обложек Playboу Внешность и здоровье 0 New Balance представил капсульную коллекцию в партнерстве с Джейденом Смитом Внешность и здоровье 0 Як алкоголь впливає на твій секс якісно та кількісно MC Like 0 Эмили Ратаковски снялась топлес для собственного бренда белья Юмор 0 Мужские "подкаты", которые не работают MC Like 0 Сексуальная реклама купальника Louis Vuitton В курсе 0 Крис Хемсворт в трейлере "Кавалеристов" Психология отношений 0 Красные флаги в отношениях В курсе 0 Дэниэл Крэйг в трейлере сиквела «Достать ножи» Внешность и здоровье 0 Nike выпустил уродливые кроссовки со снеговиками В курсе 0 Мужчинам станет легче распознавать силиконовую грудь Внешность и здоровье 0 Правда о шапках и соплях. Проверяем страшилки, которыми нас пугали родители В курсе 0 Непредсказуемый триумф Челси в ЛЧ сезона Психология отношений 0 Деструктивные отношения или нормальность: какой бывает ревность Звезды 0 Michelle Anrade для ноябрьской обложки XXL
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.