ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Поражение — это просто возможность начать сначала, и на этот раз — более разумно.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Тімоті Шаламе грає канібала у новому трейлері «Цілком і повністю»

07.10.2022 — В курсе
Тімоті Шаламе грає канібала у новому трейлері «Цілком і повністю»

У Мережі з'явився новий трейлер хорору Луки Гуаданьїно "Цілком і повністю". Фільм заснований на однойменному романі Камілли Деанджеліс. Ролик був опублікований на ютьюб-каналі Rotten Tomatoes Trailers.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

На відміну від попереднього трейлера, нове відео розкриває більше деталей сюжету про підлітків, яких об'єднує страшна таємниця.

Головні герої, яких виконують у фільмі Тімоті Шаламе та Тейлор Расселл, виявляють один одного за запахом. Це відбувається, оскільки обидва вони — канібали, а отже, випромінюють специфічний аромат.

“У нас не так багато варіантів. Ти або їси, або накладаєш на себе руки, або замикаєш себе десь», — каже персонаж Шаламе своїй подрузі, яка, за її словами, «не хоче нікому шкодити».

Сюжет фільму розповідає про дівчину Марен, яка у пошуках батька об'їжджає всю Америку. Вона ніколи його не бачила, але сподівається, що він допоможе їй розібратися з тим, чому вона хоче вбивати і є тих, хто її кохає.

У стрічці також знімалися Марк Райленс, Майкл Стулбарг, Андре Холланд, Хлої Севіні та інші.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Онлайн-казино с игровыми автоматами: специфика игры на деньги Секс 0 Самый ужасный секс в моей жизни: истории мужчин Карьера 0 10 ежедневных ошибок, из-за которых ты ничего не успеваешь Звезды 0 Обнаженная Эмили Ратажковски для испанского Vanity Fair В курсе 0 На "Олимпийском" интеллектуалы Киева попытаются побить мировой рекорд индусов Звезды 0 Наоми Кэмпбелл и Белла Хадид в лукбуке белья Calvin Klein Юмор 0 Как не поссориться с девушкой в День Святого Валентина Карьера 0 Як зустріти Новий рік так, щоб не відчувати жалю Гаджеты 0 IKEA выпустит очистители воздуха, которыми можно управлять с телефона Карьера 0 Як знайти пристрасть у житті, якщо тебе нічого не захоплює Психология отношений 0 6 знаков того, что эти отношения пора заканчивать Автомобили 0 Mazda, которой командуешь пальчиком В курсе 0 Вийшов трейлер серіалу «Аватар: Легенда про Аанг» Юмор 0 Может ли обычный мужчина встретить девушку модельной внешности, которая полюбит… В курсе 0 Кристен Стюарт, Наоми Скотт и Элла Балинска в первом трейлере "Ангелы Чарли" В курсе 0 Межкомнатные двери ЛЕАДОР: большой выбор в «Ваш Статус» Вокруг света 0 8 самых загадочных мест на земле Психология отношений 0 15 вещей, которые лишают тебя привлекательности в глазах девушек Карьера 0 Вакансия дня: Netflix ищут смотрителя сериалов Звезды 0 Жизель Бундхен у спокусливій зйомці Vogue
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.