ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Мы не хозяева собственной жизни. Мы связаны с другими прошлым и настоящим. И каждый проступок, как и каждое доброе дело, рождают новое будущее. Облачный атлас

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

6 видів оргазму, які здатні відчувати чоловіки

27.11.2023 — Секс
6 видів оргазму, які здатні відчувати чоловіки

Так-так, виявляється не тільки жінки можуть спостерігати «небо в алмазах» з різних ракурсів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Здавалося б, що ще нового можна розповісти про чоловічий оргазм? Але їх, виявляється, існує шість видів. Принаймні в цьому переконані експерти британської компанії з продажу секс-іграшок, спідньої білизни та еротичних подарунків Lovehoney.

 

Еякуляторний оргазм

Почнемо із простого. Це найпоширеніший тип чоловічого оргазму, під час якого відбувається сім'явипорскування. М'язи таза і статевого члена при цьому скорочуються, що приносить задоволення і полегшення.

 

Тазовий оргазм

Тазовий оргазм досягається в тому випадку, якщо стримати еякуляцію в останній момент. І потім повторити так кілька разів. У результаті оргазм настає набагато інтенсивніше і за відчуттями нагадує вибух. М'язи тазу у своїй задіяні активніше.

 

Оргазм простати

Привіт, точка P - ерогенна зона, в яку входять передміхурова залоза і навколишня область. Ця залоза зовсім невелика, розміром буквально з волоський горіх, і дістатися до неї, зрозуміло, можна лише через задній прохід.

До такої стимуляції більшість чоловіків ставляться насторожено, але це і справді надчутливе місце, впливаючи на яке можна досягти оргазму (навіть не чіпаючи при цьому пеніс).

 

Сухий оргазм

Так-так, оргазм без сперми можливий, і не лише у персонажа із «Сексу у великому місті». Це явище відоме як сухий оргазм, або оргазмічна анеякуляція, і лякатися того, що відбувається, не варто. Важливо, що приємні відчуття та скорочення м'язів при цьому зберігаються.


Множинний оргазм

Це зовсім не міф: мультиоргазм може відбуватися з інтервалом в кілька хвилин або ж являти собою сплеск з 2-4 оргазмів, між якими можна нарахувати буквально кілька секунд. Підозрюємо, що насолодитися цим можуть мало хто — але чим чорт не жартує?

 

Змішаний оргазм

Ну і, що логічно, якщо існує кілька типів оргазму, значить, деякі з них можна випробувати одночасно, особливо якщо під час сексу одночасно стимулюються різні області — наприклад, пеніс та простата.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Саша Барон Коэн в новом трейлере "Бората" Секс 0 Женщина должна сказать "да". Есть возражения? Карьера 0 Список несексуальных мужских профессий Звезды 0 Рита Ора для журнала Shape Гаджеты 0 В Британии создали презерватив, считающий калории Юмор 0 Порвать отношения, как дебил. Часть 2 Карьера 0 7 речей, які потрібно розглядати тільки як ресурс, а не як мету Гаджеты 0 Вещь дня: защитный костюм, в котором можно заниматься сексом В курсе 0 Первый трейлер сериала "Ванда/Вижн" от Marvel Психология отношений 0 7 причин, чому ти втрачаєш себе у відносинах В курсе 0 Тизер продолжения "Охотников за привидениями" Секс 0 Как заниматься сексом в автомобиле Карьера 0 7 причин завести хотя бы одного богатого друга Секс 0 #говоритмужчина: правила незащищённого секса В курсе 0 Джейсон Стетхем, Меган Фокс та інші в трейлері «Нестримних-4» Юмор 0 Нормально ли мужику продолжать тусить когда ему за 40? Внешность и здоровье 0 Adidas запустят кроссовки в космос В курсе 0 Вийшов трейлер фільму про суд між Джонні Деппом та Ембер Херд MC Like 0 Эротика в рекламе S'n'X Карьера 0 Як жити, якщо ти розумний, а всі довкола дурні
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.