ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Пуля очень многое меняет в голове, даже если попадает в задницу Аль Капоне

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

3 способи перестати ревнувати

10.10.2022 — Психология отношений
3 способи перестати ревнувати

Або, принаймні, вдати, що тобі начхати на те, що у цієї жінки на її сторінці стоїть статус «В активному пошуку» і про це знають навіть двоє ваших дітей.

 

НЕ БІЙСЯ

Ревнощі не завжди натякають на особистісну ущербність чоловіка. Іноді в основі її законний страх втратити близьку людину.

Причому звичайний аналіз часто допомагає страх перебороти. Візьми папір та ручку та перелічи причини своїх ревнощів.

Тільки починай кожну фразу не з "Я ревную, тому що", а з "Я боюся втратити її, тому що" або "Я боюся залишитися один, тому що".

Необгрунтованість деяких страхів («Нікому буде допомогти мені закинути сноуборд на шифоньєр») стане очевидною одразу, інші ти зможеш відкинути після недовгих роздумів.

А ще повністю страху позбавляють відсутність закоханості та егоїзм. Ну та не нам тебе цього вчити.

 

НЕ РОЗМІНЮЙСЯ

Часто ревнощі - це просто інструмент для привернення уваги.

Банальна істерика через недосмажений біфштекс виконає те ж завдання, проте не виставить тебе ревнивцем — лише інтриганом, який заслуговує на те, щоб померти на самоті, будучи забитим тим самим сноубордом.

 

ДАЙ ВОЛЮ ПОЧУТТЯМ

Але іноді жінку просто належить ревнувати. Таким чином ти показуєш, що тобі не байдуже, з якими програмістами вона п'є чай.

Будь впевнений, якщо ти розпитаєш детальніше про особистість цього комп'ютерного генія, то отримаєш у відповідь: «Та він навіки прописаний в Інтернеті та заручений із комп'ютером!»

Але якщо на чаювання з програмістом (сантехніком, колегою по роботі, який заскочив звірити документи об одинадцятій вечора і вискочив о сьомій ранку) ніяк не відреагувати, то одного разу ти ризикуєш:

а) засмутити свою дівчину (а ти ж знаєш, коли вона засмучується, у неї підгоряє яєчня) і б) справді застати її з програмістом у момент студіювання ними додатка «Камасутра в кожен дім».

Загалом тут є про що задуматися.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Как правильно ссориться Юмор 0 7 привычек, котоpые делают тебя непривлекательным в глазах женщин Внешность и здоровье 0 KFC и Crocs выпустили сабо с запахом жареной курочки Секс 0 Мастурбация - это действительно полезно? В курсе 0 Создана платформа, делающая биткоины из снимков пенисов Психология отношений 0 Як говорити з дівчиною про гроші без сварок та зайвої напруги Внешность и здоровье 0 H&M запустил бесплатный прокат мужских костюмов для собеседований Гаджеты 1 Без кнопок и рамки: Samsung представила огромный смартфон Galaxy S8 Карьера 0 Чому оточуючих дратують твої зміни на краще Психология отношений 0 Съём без правил Юмор 0 Миссия: подготовиться к знакомству с отцом твоей девушки Внешность и здоровье 0 PUMA та BAIT присвятили кросівки фільму «Флеш» Психология отношений 0 7 распространенных ошибок в отношениях Карьера 0 10 причин, чому ти намагаєшся переконати себе в тому, що тобі не потрібно… Психология отношений 0 3 способи перестати ревнувати Карьера 0 9 способов, как не потерять себя, если вокруг тебя все активные, успешные и… Звезды 1 Фото дня: Дженнифер Лопес полностью обнажилась для обложки сингла Секс 0 Ученые выяснили, какой секс люди считают лучшим в своей жизни Карьера 0 8 причин, почему ты считаешь жизнь сложной Внешность и здоровье 0 Puma показал кроссовки и худи по мотивам игры Animal Crossing
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.