Цитаты великих

Успех — паршивый учитель. Он соблазняет умных людей поверить в то, что они никогда не могут проиграть.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Як виявляти мужність без грубості та зарозумілості

24.04.2024 — Карьера
Як виявляти мужність без грубості та зарозумілості

Деякі вважають, що мужність залежить від кількості лежачих жимов, які ти можеш виконати. А інші вважають, що вона проявляється у відповідальності, впевненості та інших позитивних якостях. Справжня мужність – це баланс між внутрішнім та зовнішнім.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Щоб навчитися її виявляти і не виглядати грубим та зарозумілим, варто дізнатися кілька простих правил, яких варто дотримуватись.

 

Будь конкурентоспроможний

Відразу зазначимо, що конкурентоспроможність — це не вміння йти по головах і дурити задля досягнення великої мети.

Вона є якістю, яка допомагає тобі боротися та вигравати чесно, а також розвивати здорову самооцінку та почуття власної гідності. Конкуренція не робить нас нерівними і не показує "хто тут татко", навіть якщо так здається на перший погляд.

Мужня людина завжди віддасть перевагу чесному суперництву з тими, хто має такий самий потенціал, а не досягнення цілей обманним шляхом або за рахунок тих, кого він вважає гіршим. У цьому справжня сила і гідність, які має кожен джентльмен і справжній чоловік.

 

Перестань сидіти на місці

Сидіти на місці це не те, для чого ти створений. Щоб виявляти мужність, ти маєш бути рушійною силою та натхненням.

Перестань мовчки чекати на випадок або обставини, щоб зробити те, що давно хотів. Почни ставити цілі та реалізовувати їх, щоб змінювати життя на краще.

 

Розвивай лідерські якості

Можна не займати директорське крісло, але мати лідерські якості. Їх потрібно постійно розвивати, щоби проявляти мужність.

Наприклад, вчитися розділяти емоції та розум, щоб давати ситуаціям об'єктивну оцінку, а також приймати правильні рішення.

Більше того, до лідерських якостей належать і гарні навички комунікації, адже неможливо вести за собою натовп, не вміючи спілкуватися з людьми.

 

Будь сильним

Ти не повинен дозволяти собі зламатися за перших ознак неприємностей або втратити свідомість через найменші труднощі. Однак це не означає повну відмову від прояву вразливості, коли це необхідно.

Важливо вміти висловлювати свої емоції у розмовах з близькими людьми або коли тобі, як повітря, потрібна підтримка. І для цього теж потрібна сила духу, особливо з огляду на те, що в суспільстві поширений шкідливий стереотип «чоловіки не плачуть».

Так що візьми за правило: не скиглити з дрібниць, але ділитися тим, що вивертає душу навиворіт. Саме в цьому і є сила, а не в показовій холоднокровності та байдужості.

 

Залишайся собою

Бути мужнім означає прийняти себе і вийти у світ без соціальних масок. Ти не зможеш цього зробити, якщо намагатимешся догодити всім навколо або грати роль ідеальної людини.

В наш час, коли люди намагаються бути схожими на селебриті та один одного, прояв індивідуальності та вміння залишатися собою є справжньою мужністю.

Ми так мало показуємо, які є насправді, що й самі забуваємо про це. Тож час перестати підлаштовуватися і приховувати справжнє «Я», аби комусь сподобатися.

Люди, які тебе люблять, і так помічають твої недоліки, але їм байдуже, адже вони цінують тебе за твої гідності. А з тими, хто не хоче тебе приймати та розуміти, навряд чи варто заводити близькі стосунки.

 

Знай, як щось виправити

Якщо щось зламалося, не кидайся до телефону, щоб зателефонувати до сервісу.

Постарайся розібратися сам, чи можна виправити проблему, і спробуй зробити це, якщо справа дрібниця. Звичайно, лізти в складну проводку, якщо ти не електрик, — не найкраща витівка, і так робити точно не варто.

А ось зрозуміти, чому комп'ютер «не бачить» флешку, чи самостійно замінити олію у мотоциклі можна спробувати. Вчитися і розвиватися, застосовуючи теорію на практиці, — ось у чому справжня мужність.

 

Будь поважним

Частиною мужності є поважна поведінка всім людям навколо.

Особливо хочеться відзначити, що цю якість потрібно і важливо виявляти до жінок: відчиняти їм двері, відсувати стілець, допомогти змінити спущене колесо і таке інше.

Мужність це вміння спілкуватися з іншими так, щоб вони відчували себе комфортно і безпечно. Неповажна поведінка чи спілкування суперечить цьому і робить тебе не брутальним хлопцем, а слабаком та вискочкою.

 

Май тверді ідеали та переконання

Немає нічого більш мужнього, ніж дотримуватися власних ідеалів та переконань. Бажання боротися за те, що вважаєш важливим, — це якість, яка дана небагатьом із нас.

І це по-справжньому чоловіча риса, яка змушує нас захищати те, що ми вважаємо цінним, прагнути правди та справедливості, а також не втрачати сили духу, коли хтось протистоїть нашим ідеалам.

 

Вчися піклуватися

Важливо не тільки бути поважним, але й уміти піклуватися про тих, хто поруч. Наприклад, про свою кохану жінку.

Якщо ти мужній, ти будеш з розумінням ставитися до її потреб, переживань та особливостей. Ти не вимагатимеш від неї занадто багато або змушувати постійно під тебе підлаштовуватися.

Можливо, ти намагатимешся ставитися до її перепадів настрою з часткою скепсису, але при цьому завжди підставляти плече, якщо їй потрібно поплакати.

А ще слухати її розповіді, навіть якщо хотів би подивитися тим часом футбол чи фільм.

Турбота — це вміння підтримувати, співчувати та розуміти іншу людину, а якщо не розумієш, то просто бути поряд. Саме в цьому м'якому ставленні до інших людей криється справжня мужність.

 

Розвивай впевненість

Впевненість у собі, а не зарозумілість – ось що відрізняє справжнього чоловіка від хлопчика. Він знає, чого хоче і як цього досягти.

А ще вміє пишатися собою, але не хвалитися цим на кожному розі, демонструє рішучість та вміє вирішувати проблеми, а не шукати винних.

 

Будь самовідданий у ліжку

Деякі хлопці вважають, що десяток коханок та розповіді про сміливі пригоди демонструють їхню мужність. Насправді така поведінка — це лише спроба виділитися, коли немає можливості похвалитися іншими здобутками.

Справжня мужність полягає в тому, щоб вміти поставити свою жінку на перше місце, коли справа доходить до інтиму.

Приділяючи їй багато уваги, щоб вона досягла оргазму, не забуваючи про залицяння та прелюдії, ти поводиться як справжній чоловік і джентльмен.

 

Вмій приборкувати агресію, коли для неї немає місця

Замість того, щоб зганяти злість на якомусь хлопцеві в барі або на підлеглому, вчися контролювати свій гнів. Постав агресію на місце і не давай їй вирватися, коли для неї немає місця.

Займайся фізичною активністю, вивчай техніки заземлення, а також інші методи, які допоможуть тримати гнів під контролем, поводитися по-справжньому мужньо та вирішувати конфлікти, не втрачаючи особи.

 

Спілкуйся з чоловіками

Час від часу варто влаштовувати вечори, куди дівчатам заборонено вхід. І йдеться зовсім не про тусовки в нічних клубах, де ти дозволяєш собі дуже багато.

Є десяток речей, які можна робити у чоловічій компанії, щоб чудово провести вечір і не нарватися на неприємності. Наприклад, ви можете грати у відеоігри, дивитися спортивні передачі, освоювати мотокрос чи пейнтбол.

Зрештою, душевні розмови про колишні та майбутні в затишній обстановці чиєїсь кухні можуть принести не менше задоволення та емоційного розвантаження.

Тож настав час зателефонувати своїм приятелям та запропонувати їм провести час разом.

 

Стежте за мовою тіла

Щоб виглядати мужньо, потрібно не тільки мати правильний настрій, а й впевнену мову тіла. І один із найкращих способів транслювати, що ти справжній чоловік — тримати поставу.

Стій прямо, підіймай підборіддя високо і вір у свою здатність досягти того, чого бажаєш.

 

Говори розмірено і впевнено

Коли ти говориш надто швидко, оточуючим складно тебе розуміти, а ще виникає відчуття, що ти метушливий і, можливо, не впевнений у собі.

Повільна мова теж не грає тобі на руку: якщо говориш з іншими людьми, ніби пояснюєш щось дитині, твої слова звучать поблажливо і навряд чи припадуть до душі співрозмовникам.

Намагайся вести діалог у розміреному темпі та з впевненою інтонацією. Так ти виявиш свою мужність, показавши, що знаєш, про що говориш і що робиш.

 

Утихомирюй свою реактивність

Якщо ти дієш, не подумавши, ти можеш наробити того, про що швидко пошкодуєш. Тому настав час утихомирювати свою реактивність і реагувати на ситуації з розумом.

Мужні хлопці вміють тримати емоції під контролем та не давати їм впливати на їхні вчинки.

Це вимагає серйозної роботи над собою, але варто освоїти цю навичку, щоб справлятися зі складними соціальними ситуаціями і не вдаряти в бруд обличчям.

 

Будь спокійний в умовах соціальної напруги

Напружені ситуації можуть вибити з колії та викликати відчуття незручності. Але важливо мати силу і не забувати про свою впевненість, щоб упоратися з ними правильно.

Не варто уникати напруження та намагатися ігнорувати конфлікти та розбіжності. Натомість висловлюй зацікавленість у вирішенні проблем та вчися вести відкриті розмови.

Ця навичка стане в нагоді як у кар'єрі, так і в особистому житті, тому не варто відкладати його освоєння на потім, особливо якщо хочеш бути мужнім.

 

Дій, незважаючи на страх

Страх — природна реакція, яка допомогла людству вижити, тому не варто його соромитися.

Але важливо не піддаватися йому, а діяти, незважаючи на те, що чогось боїшся. Звичайно, це не означає вступати в бійку з хуліганом, якщо ти бачив бокс лише по телевізору.

Але перемогти свій страх перед змінами, невдачами, новими починаннями і почати робити своє життя таким, як ти хочеш, — у цьому і є відображення справжньої мужності та сили.

 

Стеж за своєю зовнішністю

Мужність може виявлятися і у зовнішності, причому не тільки в стилі, хоч і він важливий. Якщо хочеш випромінювати її, варто придивитися до класичного одягу, а також естетики смарт-кежуал.

Важливо і просто стежити за собою: акуратно підстригати бороду, вчасно мити голову, використовувати дезодорант та одеколон. Здавалося б, такі дрібниці, але саме вони можуть перетворити тебе з простого хлопця на справжнього чоловіка.

Завжди видно, коли людина доглядає, — це властиво джентльменам і тим, хто впевнений у собі. А ще варто стежити за тим, що ти їси, і регулярно відвідувати спортзал.

Зазначимо, що мужність — це не величезні «банки» та рельєф тіла, як у бодібілдера, а насамперед здоров'я та гарна фізична форма.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Марк Уолберг, Мишель Уильямс и Кевин Спейси в трейлере В курсе 0 Успех Нанта в Лиге Чемпионов сезона 1995/1996 Карьера 0 5 типов людей, которые должны быть в жизни каждого В курсе 0 Новый клип "Ленинград" - "Ч.П.Х" Юмор 0 7 глупейших мужских ошибок, которые девушки не прощают никогда Секс 0 Грязные желания: о чем мечтает твоя девушка в постели Внешность и здоровье 0 H&M выпустили куртку для объятий на расстоянии Внешность и здоровье 0 Чи можна знижувати градус, і якщо так, то як? Психология отношений 0 Отношения наизнанку: о чем молчат женщины Секс 0 5 сексуальных уроков от героев "Игры престолов" Психология отношений 0 Почему твоя девушка помыкает тобой Звезды 0 Хейли Бибер для зимней коллекции Victoria's Secret Внешность и здоровье 0 Культура зависти Психология отношений 0 No woman, no cry В курсе 0 Крис Хемсворт в боевитом боевике "Эвакуация" Внешность и здоровье 0 Ох уж этот непревзойдённый запах власти! В курсе 0 Сальма Хайек, Александр Скарсгард и Джесси Айзенберг в трейлере "Операция… Юмор 0 Классификация дур Карьера 0 11 вещей, которые нужны тебе намного больше, чем отношения Психология отношений 0 Ученые разобрались, почему женщинам нравятся мужчины с вредными привычками
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.