ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

— Я нажрался как свинья... — Пумба, ты и есть свинья. — А, верно. Тимон и Пумба

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Названий вік, коли найкрутіше бути неодруженим

28.11.2023 — Юмор
Названий вік, коли найкрутіше бути неодруженим

Сучасне суспільство часто демонізує одинаків - хоча іноді тет-а-тет із самим собою може бути корисним, упевнені вчені.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Останнім часом з'являється дедалі більше досліджень, у яких вчені доходять однозначного висновку: самотність — це шкідливо й у фізичного, й у ментального здоров'я, особливо у похилому віці. Але що щодо молодих та здорових людей? Виявляється, найсприятливіший період життя соло — це 20 років.

Вчені Нідерландського міждисциплінарного демографічного інституту Лоннеке ван ден Берг та Еллен Вербакель вивчили дані, зібрані Німецькою соціально-економічною комісією з 1984 до 2019 року.

Дослідників цікавив рівень доходу людей, наявність житла, партнера та загальний рівень задоволеності власним життям. 1003 особи поділили на дві групи — у першій опинилися ті, хто після відходу з батьківського дому деякий час жив один, у другій — ті, хто одразу вступив у стосунки.

З'ясувалося, що психіка людей, які змогли пожити на втіху в 20 років, була більш підготовлена до негативних змін у відносинах. Наприклад, жінки легше переживали розставання з партнерами, якщо мали досвід життя соло в молодості. А ось ті, хто одразу поринув у сімейне життя, гостріше сприймали розрив, очікуючи, що стосунки триватимуть вічно.

Також виявилося, що в молодості у людей, які не перебувають у тривалих стосунках, набагато більше шансів завести друзів, здобути якісну освіту та подальше просування кар'єрними сходами. Іншими словами, можливостей для особистого розвитку значно більше, коли людина відкрита до нових знайомств та нового досвіду — і в неї на це більше часу.

«Самотність часто сприймається негативно, хоча це гарний час, щоб зосередитися на собі і зрозуміти про нас щось нове, — зазначає Лоннеке Ван ден Берг. — У той же час, якщо вам 20, і ви перебуваєте у довгих, щасливих та здорових стосунках, зовсім не потрібно виходити з них».

Ще одна цікава деталь, яку виявили вчені: жінки-одиначки в молодості виявилися більш фінансово незалежними, ніж їхні ровесниці, які мали партнера. А молоді холостяки краще справлялися з домашньою роботою, ніж ті, хто мав дівчину чи дружину.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Самые нелепые комплименты, которые девушки получали от парней Юмор 0 25 бронебойных советов по ухаживанию Карьера 0 5 признаков того, что ты немного того Звезды 0 Белла Хадид снялась в клипе Offset в бикини Автомобили 0 Учёные: BMW и Mercedes чаще выбирают мудаки Звезды 0 Белла Хадид снялась топлес для V Magazine Юмор 0 Женщина в доме - это дорого Гаджеты 0 Вещь дня: браслет, который бьет током, когда хочется съесть что-то вредное В курсе 0 Бездепозитные бонусы в онлайн-казино - экономия денежных средств Внешность и здоровье 0 Почему люди толстеют после 40 лет и как это исправить Внешность и здоровье 0 Правда ли, что кока-кола разъедает желудок В курсе 0 Новорічні фільми для скептиків В курсе 0 Первый трейлер нового "Робин Гуда" Психология отношений 0 Признаки тлена в отношениях Карьера 0 10 ознак того, що дружба вичерпала себе Карьера 0 9 проблем в твоей жизни, которые ты придумал сам Секс 0 Секс от всех болезней: 5 недугов, которые лечатся коитусом Гаджеты 0 Вещь дня: устройство от смартфонозависимости Карьера 0 Мальчики для битья и Ко: 5 странных профессий прошлого В курсе 0 Lego представила новий набір із Чубаккою із «Зоряних воєн»
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.