ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Когда долго смотришь на море, начинаешь скучать по людям, а когда долго смотришь на людей – по морю. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

5 фактів про пеніс, які вам не розповідали під час уроків біології

29.01.2024 — Юмор
5 фактів про пеніс, які вам не розповідали під час уроків біології

Не впевнені, що цими знаннями можна блиснути в рамках світської бесіди, але вони допоможуть вам краще пізнати себе.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Здавалося б, що там можна пізнати нового? За роки життя ви, напевно, вивчили цю частину свого тіла в найменших деталях. Та й уроки анатомії не пройшли даремно.

Однак ми приготували вам факти, які можуть здивувати.

 

Існує три види ерекції

Навряд чи ви замислювалися, як саме збудилися - ну, підвівся і підвівся. Насправді, є різниця.

Перший тип - підсвідома ерекція. Вона з'являється уві сні або після сну, і для неї вам не потрібні фізіологічні чи фізичні стимули.

Другий тип – психогенна ерекція. Це результат сексуальних думок, снів, фантазій чи перегляду порно. Загалом є якийсь еротичний подразник. Наприклад, кохана жінка.

Третій тип ерекції – рефлексогенна. А ось це якраз ерекція, яка виникає через пряму фізичну стимуляцію пеніса.

 

Для оргазму не потрібна ерекція

Багато хто вважає, що це два обов'язково взаємопов'язані елементи, але насправді не так. Багато чоловіків можуть відчувати оргазм при слабкій ерекції і навіть без неї, наприклад при масажі простати.

 

Ваш пеніс насправді набагато довший, ніж здається

Якщо ви коли-небудь вимірювали пеніс лінійкою (а ви це робили, ми майже впевнені), то тепер можете додати до цієї довжини приблизно 30-50%. Вони припадають на внутрішні тканини і їх неможливо побачити. Проте приємно це усвідомлювати.


У пенісів є шипи

Не хвилюйтесь, до людей це не стосується, хоча, можливо, даремно.

Насправді шипи - загострені ороговілі структури - є на пенісах багатьох тварин, наприклад у шимпанзе, кішок, кажанів і коал. Ці нарости допомагають їм викликати овуляцію чи посилити чутливість під час сексуальної активності.

 

Пеніс - це не м'яз

Це один із найпопулярніших міфів про пеніс: мовляв, його можна натренувати, щоб збільшити розмір чи покращити ерекцію. Але пеніс лише схожий на м'яз, тому що він стає твердим, коли до нього приливає кров.

Насправді чоловічий статевий орган складається переважно з губчастої тканини та кровоносних судин. І перелом пеніса — розрив цих судин — страшенно болісна і небезпечна травма.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Ким Кардашьян и ее белые стринги в откровенной фотосессии Звезды 0 Кім Кеттролл для рекламної кампанії Skims Карьера 0 Що таке постсвятковий блюз і як йому не піддатися Психология отношений 0 Если она не выбивает из тебя дерьмо, то она не "та самая" Звезды 0 Рита Ора соблазняет и исчезает в клипе "Let You Love Me" Юмор 0 Что нельзя дарить на 8 марта Карьера 0 Как разговаривать с человеком, который тебя бесит Секс 0 5 женских ошибок в сексе Звезды 0 Кэндис Свейнпул для рекламной кампании нижнего белья SKIMS Секс 0 Об секс-игрушках в цифрах Психология отношений 1 4 важные вещи, которые от тебя ждёт девушка Автомобили 0 Smart представила свій перший купе-кросовер Психология отношений 0 #говоритженщина: мужчины, когда вы повзрослеете? В курсе 0 Майкл Дуглас у трейлері серіалу «Франклін» Автомобили 0 Sony представила свой автомобиль Секс 0 6 самых опасных видов секса В курсе 0 Amazon показав трейлер шпигунського серіалу «Цитадель» від режисерів «Месників» MC Like 0 Много красоток на Victoria's Secret Fashion Show 2017 Звезды 0 Меган Фокс взяла в плен вокалиста Machine Gun Kelly в клипе "Bloody Valentine" MC Like 0 Новогодняя съемка Victoria's Secret
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.