ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Поражение — это просто возможность начать сначала, и на этот раз — более разумно.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Skoda анонсувала новий дешевий кросовер

29.02.2024 — Автомобили
Skoda анонсувала новий дешевий кросовер

Skoda готує новий доступний кросовер. Для одного з найважливіших для себе ринків - Індії - Skoda розробляє SUV початкового рівня, який буде меншим за Kushaq. Поки що чеська марка опублікувала перший тизер та деякі подробиці про майбутню модель, яку випустить на дороги у першій половині 2025 року. Відомі і можливі імена в стилі інших кросоверів Skoda - Kymaq, Kariq, KwIQ, Kylaq та Kyroq. Один із них оберуть шляхом голосування.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Поки що безіменний кросовер Skoda стане вже третьою моделлю марки, створеної спеціально для індійського ринку. Автомобіль буде менше чотирьох метрів завдовжки, що дозволить йому підпасти під місцеві податкові пільги. Тобто за габаритами він поступиться і місцевому Kushaq, і європейській Fabia.

На тизері видно вузькі фари, що переходять в решітку радіатора, в стилі європейського Kamiq, великі повітрозабірники і рейлінги на даху.

В основу ляже архітектура MQB-A0-IN - недорогий варіант модульної платформи MQB, яку Skoda створила для ринків, що розвиваються. На ній же побудовані інші моделі для Індії, седан Slavia та вищезгаданий Kushaq.

У моторну гаму можуть увійти літрові та 1,5-літрові бензинові мотори, що поєднуються з "механікою" або семідіапазонним "роботом" DSG.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Анна Седокова в латексе на обложке Playboy Юмор 0 10 не пов'язаних із сексом занять, які приносять шалену насолоду Юмор 0 Как написать сообщение девушке после первого свидания Секс 0 Учёные выяснили самые популярные ролевые игры для секса Карьера 0 10 жизненных уроков, которые ты сможешь усвоить только на собственном опыте Секс 0 Проститутки: самая подробная классификация Внешность и здоровье 0 9 советов, как держать себя в форме во время новогодних пpаздников Психология отношений 0 Реально ли найти достойную жену после 30 Внешность и здоровье 0 Vans выпустили коллекцию, посвященную Гарри Поттеру Карьера 0 Ученые: красивые и харизматичные, забудьте о карьере и готовьтесь к увольнению! MC Like 0 Ангелы Victoria"s Secret в новом клипе Давида Гетта и Джастина Бибера Внешность и здоровье 0 Puma представили кроссовки, вдохновленные кубиком Рубика и ежом Соником Звезды 0 Белла Хадід для нової рекламної кампанії Victoria Secret В курсе 0 Первый трейлер фильма "Богемская рапсодия" про Фредди Меркьюри В курсе 0 Новый трейлер «Вечные» от Marvel Автомобили 1 Самые нелепые вещи, которые производители устанавливали в автомобили Внешность и здоровье 0 Ознаки того, що ти перестав дбати про себе Автомобили 0 5 марних фішок сучасних автомобілів В курсе 0 Вийшов офіційний тизер-трейлер «Заколотного Місяця» Зака Снайдера Юмор 0 9 жалких попыток найти себе женщину
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.