ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Чем дольше ты ждёшь, тем больше вероятность, что ты ждёшь не там. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Від яких напоїв ти лисієш - перевір себе

08.02.2023 — Внешность и здоровье
Від яких напоїв ти лисієш - перевір себе

Навряд чи хоч когось може потішити зменшення обсягів шевелюри, але, на жаль, з генетикою не посперечаєшся. Однак є фактори, що посилюють випадання волосся, і на них ти можеш вплинути.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Щоденне вживання деяких напоїв може прискорити випадання волосся у чоловіків — такого висновку дійшли вчені з Університету Цінхуа в Пекіні. Статтю опубліковано в журналі Nutrients.

У дослідженні брали участь понад тисячу громадян КНР віком від 18 до 45 років. Вивчення їхніх харчових звичок тривало чотири місяці.

Медики виявили, що волосся випадає на 30% частіше у чоловіків, які регулярно п'ють енергетики, газовані напої та чай з кавою, попередньо присмачивши напої цукром. Учасники дослідження повідомили, що тиждень випивали від 1 до 3 літрів такої рідини.

Чоловіки, які пили більше однієї чашки підсолодженого напою на день, на 42% частіше страждали від випадання волосся порівняно з рештою. У середньому чоловіки, що лисіють, випивали близько 12 порцій солодких напоїв на тиждень (а володарі густої шевелюри — всього 7).

Дослідники визнали, що були й інші фактори, що впливають на випадання волосся, наприклад, вживання фастфуду та ігнорування свіжих овочів у раціоні. Також волосся випадало у тих чоловіків, які в цілому були більш тривожними і частіше відчували стрес.

«Клітини волосяних фолікулів у нашому організмі стоять на другому місці за швидкістю розподілу та вимагають величезної кількості поживних речовин, — зазначає лондонський дерматолог Шарон Вонг. — Це означає, що потрібна добре збалансована дієта з білками, корисними вуглеводами, жирами, вітамінами і мінералами».

Експерт додала, що одного суперпродукту для волосся не існує.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 8 советов, котоpые сделают секс на полу идеальным Карьера 0 Как победить в драке, если избежать ее не удается Внешность и здоровье 0 Культура зависти MC Like 0 Бруна Ліріо в рекламі купальників Drope В курсе 0 Netflix показал трейлер постапокалиптического триллера "Cadaver" MC Like 0 Agent Provocateur снял рекламную кампанию в пустыне В курсе 0 Финальный трейлер "Мстители: Война бесконечности" Внешность и здоровье 0 Рэпер Томми Кэш и Adidas создали самые длинные кроссовки в мире Внешность и здоровье 0 Порноактриса Саша Грей выпустила свой мерч Внешность и здоровье 0 PUMA Hoops представляє ностальгічну колекцію PUMA x Gremlins Карьера 0 7 речей, які потрібно зрозуміти, щоб налагодити спілкування з перфекціоністом Секс 0 "Меня возбуждает..": странные откровения с форумов Вокруг света 0 Дослідники назвали країни, де живуть жінки з найбільшими сідницями В курсе 0 Группа "Ленинград" выпустила клип на песню "Вояж" Внешность и здоровье 0 Ученые: порнография оказалась причиной импотенции Секс 0 Ученые: мужчины считают, что женщины испытывают оргазм чаще, чем это происходит… Автомобили 0 30 способов отъема денег у автовладельцев (от работников автосервисов) В курсе 0 Дакота Джонсон та Сідні Суїні в першому трейлері «Мадам Павутини» Секс 0 Чем отличается секс в разном возрасте Секс 0 Как правильно трогать женскую грудь
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.