ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Мы не хозяева собственной жизни. Мы связаны с другими прошлым и настоящим. И каждый проступок, как и каждое доброе дело, рождают новое будущее. Облачный атлас

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Vans об'єднується з MASTERMIND WORLD для нової колекції

25.04.2023 — Внешность и здоровье
Vans об'єднується з MASTERMIND WORLD для нової колекції

Весняний сезон був насиченим для Vans, оскільки вони оголосили про партнерство з такими компаніями, як Bodega та Todd Snyder. І щоб зберегти цю хвилю, сублейбл Vault by Vans представляє свою останню ініціативу з MASTERMIND WORLD, яка включає нові пропозиції взуття, одягу та аксесуарів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Прихильність дизайнера Масаакі Хомми до панк-культури та стилю стала основою для цієї останньої колекції, і це виражено в трьох моделях Vault by Vans: Sk8-Hi Reissue VLT LX, Old Skool VLT LX і Authentic VLT LX.

Кожна із них виконана у чорно-білому кольорі та оснащена гострою фурнітурою, відкритими білими швами на базових шарах та різноманітними брендовими хітами MASTERMIND WORLD. Крім того, ці пари оснащені напівпрозорою вафельною підошвою, яка розкриває нестандартний шаховий візерунок під нею.

У відділі одягу дует підготував ряд речей як для чоловіків, так і для жінок. Клієнти можуть придбати худі преміум-класу MSTRMND, прикрашене жаккардовим логотипом із зображенням черепа, відповідну піжаму з шаховим принтом, плаття-сліп і подушку.

Капсула буде запущена в усьому світі 28 квітня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Лілі-Роуз Депп та The Weeknd в новому тизері серіалу «Кумир» В курсе 0 Марго Роббі та Бред Пітт в новому трейлері «Вавилона» Карьера 0 9 сложных решений, которые выведут твою жизнь на новый уровень Секс 0 Зачем люди занимаются сексом втроем? Психология отношений 0 О чем ты думаешь, когда просираешь очередные отношения Секс 0 Секстинг: когда уместно присылать интимные фото Карьера 0 Як зрозуміти, що ти зациклився на негативі та ігноруєш свої можливості Психология отношений 0 7 ознак того, що душевні якості для тебе важливіші за матеріальні цінності Психология отношений 0 #говоритженщина: каких мужчин любят не за деньги Внешность и здоровье 0 Провокационный лукбук Adidas Originals x Alexander Wang В курсе 0 Стив Карелл в трейлере комедийного сериала "Космические войска" Секс 0 Сексуальные особенности, которые легко могут стать извращениями Секс 1 #говоритженщина: пособие для начинающих любовников Секс 0 7 признаков, что вы профан в постели Внешность и здоровье 0 7 тревожных вопросов о твоих бубенцах Внешность и здоровье 0 Puma создали футбольную коллекцию совместно с Trapstar Юмор 0 4 причины завести себе милую девушку Гаджеты 0 Xiaomi работает над 108-мегапиксельной камерой. Да, ты правильно прочитал Юмор 0 9 признаков того, что твоей девушке нужны от тебя только деньги Гаджеты 0 Порносайт создал идеальную секс-куклу на основе запросов пользователей сети
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.