ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Я не люблю одиночество. Просто не завожу лишних знакомств — чтобы в людях лишний раз не разочаровываться. Харуки Мураками

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Що буде, якщо пити пиво щодня

04.01.2023 — Внешность и здоровье
Що буде, якщо пити пиво щодня

Для лікарів немає особливої різниці між пивом та іншим алкоголем. Отже, досліджень впливу на організм виключно пива практично немає. Тому, щоб дізнатися про наслідки, ми звернулися до лікаря-нарколога. І він відразу назвав головну небезпеку.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Абсолютно безпечних доз алкоголю немає. Якщо людина п'є щодня, це називається запоєм. Навіть якщо мова всього про 330 мл пива.

Тому що для запою немає обмеження щодо кількості, головне — регулярність. Тому в такої людини через кілька років розвинеться цироз, вона помре від наслідків алкоголізму.

Для пивного алкоголізму навіть є особливий термін — гамбринізм. Його наслідками стають:

  • алкогольна хвороба печінки та цироз;
  • серцево-судинні захворювання;
  • гастрит, панкреатит та інші хвороби травного тракту;
  • погіршення вуглеводного обміну та діабет;
  • еректильна дисфункція у чоловіків;
  • порушення менструального циклу у жінок;
  • уроджені дефекти у дитини, якщо мати зловживає алкоголем;
  • ушкодження кісток через остеопороз;
  • неврологічні проблеми, включаючи деменцію;
  • підвищений ризик розвитку багатьох видів раку, включаючи рак ротової порожнини, горла, печінки, стравоходу, товстої кишки та молочної залози, а також інші ускладнення алкоголізму.

Коли саме це станеться, залежатиме від кількості споживаного пива. Але без наслідків любов до слабоалкогольного напою не обійдеться.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Кэндис Свэйнпоул в купальниках Tropic of C Секс 0 Как узнавали о сексе те, кто рос в 90-х и нулевых Психология отношений 0 11 неочевидных признаков, что ты не уверен в своих отношениях В курсе 0 Тимоти Шаламе, Лили-Роуз Депп и Роберт Паттинсон в первом трейлере "Короля" Секс 0 Занимайся сексом как джентльмен Карьера 0 Вещи, которые никогда не будет делать уверенный в себе человек Секс 0 #говоритмужчина: давай пропустим прелюдии Психология отношений 0 Дружить ли с бывшей? Ученые наконец нашли ответ! Карьера 0 Поступки, которые нам кажутся умными, но на самом деле совсем нет В курсе 0 Майлз Теллер и Эми Шумер в трейлере "Спасибо за Вашу службу" Юмор 0 Женатомия или Какими были бы женщины, если бы мужчины создавали их сами Психология отношений 0 15 пpавил совместной жизни, которые ты не обязан соблюдать Юмор 0 Найкращі поради про стосунки та шлюб, які ми чули Звезды 0 Лана Дель Рей для рекламної кампанії SKIMS до Дня святого Валентина Секс 0 Как стать хорошим любовником: 5 советов от женщин Гаджеты 0 Sony представила "свеженькие" смартфоны В курсе 0 Обзор онлайн казино Slotor и его игровой коллекции В курсе 0 Вийшов новий трейлер «Вбивць квіткового місяця» з Леонардо Ді Капріо Карьера 0 10 норм поведінки в суспільстві, які настав час переглянути Секс 0 6 постулатов о сексе, по которым живут девушки
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.