ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Манеры — визитная карточка мужчины, именно они делают вас неповторимым.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Як уникнути похмілля: 3 залізні правила

02.01.2023 — Внешность и здоровье
Як уникнути похмілля: 3 залізні правила

Пити так, щоб ранок голова була ясною і свіжою, і в роті не було цього кошмарного присмаку, — ось про що мріє людство.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Хтось для цієї мети випиває свіже яйце в розпал вечірки, хтось налягає на вершкове масло — які ще лайфхаки можуть врятувати тебе від похмілля?

До затяжних новорічних свят та застілля краще підготуватися заздалегідь: варто хоча б визначитися, що саме і в яких кількостях ти збираєшся пити.

Своїми рекомендаціями діляться експерти британської компанії Swiftys із роздрібного продажу алкоголю.


Правило 1. Не пити солодкий алкоголь

Краще уникати спиртних напоїв із високим вмістом цукру. Солодке вино, хитромудрі коктейлі, нудотні лікери — все це перетворить тебе ранком на розбите корито.

Справа в тому, що солодкі напої з більшою ймовірністю викличуть похмілля, тому що надлишок цукру маскує смак алкоголю, і ти вип'єш більше, ніж маєш.

Крім того, глюкоза зазвичай посилює дію алкоголю. До речі, саме тому якщо заїсти шампанське шматком торта, можна дуже швидко побачити вертольоти.

Закушувати коньяк цукерками теж не рекомендується — пам'ятай про те, що цукор та алкоголь конкурують один з одним у переробці організмом.

У результаті продукти напіврозпаду алкоголю затримуються більш тривалий час, посилюючи похмільний синдром. Під загрозою у разі виявляється як печінка, а й підшлункова залоза.

 

Правило 2. Уникати конгенерів у алкоголі

Конгенери - це хімічні речовини, які утворюються в процесі бродіння та за складом відрізняються від етанолу. Ці сполуки, як правило, надають напою неповторного смаку і аромату. На жаль, вони ж викличуть у тебе найсильніший головний біль вранці.

Тож намагайся звести до мінімуму вживання бренді, коньяку та інших напоїв, отриманих шляхом перегонки браги.

До речі, вона може бути зерновою, ягідною чи фруктовою — будь-який напій міститиме багато домішок. Ефіри, ацеталі, карбоксильні та фенольні сполуки, високомолекулярні спирти – всі ці речовини лише дають зайве навантаження на печінку, окислюються та виводяться з організму набагато довше, ніж чистий етанол.

 

Правило 3. Не пити на голодний шлунок

Хочеш протриматися на цій вечірці довше — їж. Перш ніж перевернути першу чарку, варто спробувати хоча б пару салатів, щоб підготувати шлунок до алкоголю.

Так, жирні м'ясні вироби заважають спирту всмоктуватися в слизову оболонку, змушуючи його швидше виводитися з організму, не вивільняючи токсини.

Так що ситна їжа дозволяє не тільки довше залишатися тверезим, а й не дає мігрені розігратися вранці.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Как следует питаться любителям кофе, сигарет, алкоголя и антибиотиков Внешность и здоровье 0 Преимущества мужской барсетки Карьера 0 6 примеров пропаганды, в которую мы всё ещё верим Психология отношений 0 6 проблем, які нормальні для пар, які живуть разом В курсе 0 Lego выпустила набор открыток с достопримечательностями Парижа, Лондона и… Секс 0 Ученые: идеальные условия для секса втроем Психология отношений 0 8 предрассудков, которые убивают твои отношения MC Like 0 Frankies Bikinis показали нову колекцію In Your Dreams Юмор 0 10 типов мужчин, которые ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ненавистны женщинам В курсе 0 Откуда учёные знают то, что знают Внешность и здоровье 0 #говоритженщина: о мужской красоте Гаджеты 0 Samsung выпустила смартфон без доступа в интернет В курсе 0 Майкл Дуглас у трейлері серіалу «Франклін» В курсе 0 Райан Рейнольдс и Сэмюэл Джексон в трейлере "Телохранители киллера" MC Like 0 Шарлотта Маккинни для кампании собственной линии нижнего белья Звезды 0 Кім Кеттролл для рекламної кампанії Skims Секс 0 Ученые: куннилингус делает отношения крепче Карьера 0 Как встречаться с коллегой так, чтобы вас не уволили Внешность и здоровье 0 Levi's выпустят совместную коллекцию с LEGO Внешность и здоровье 0 Дієтолог порадила ідеальний варіант сніданку при новорічному похміллі
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.