ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Ничего не бывает зря. Если вы что-то совершили, значит в тот конкретный момент вашей жизни, на том конкретном этапе вашего развития, в данном поступке был смысл. И если вам кажется, что вы могли поступить по-другому, знайте – вы не могли. Хэнк Муди

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Як правильно носити чоловічі майки?

31.01.2023 — Внешность и здоровье
Як правильно носити чоловічі майки?

Майка чоловіча - це завжди актуальний та модний предмет гардероба для будь-якої ситуації! абсолютно прийнятний образ для чоловіків. Її можна завжди одягнути в теплі місяці для прогулянки на вулиці або інтенсивного тренування.

Якщо ви хочете носити майку, то одягайте ту, яка пасуватиме та підійде вашій статурі. Поєднайте її з потрібними штанами, шортами та аксесуарами, щоб виглядати стильно.

Перед тим як вибрати та купити чоловічу майку, подумайте про те, куди ви будете її вдягати та який образ матимете з цим елементом одягу.

У цій статті ми допоможемо вам відповісти на питання: Як правильно носити чоловічу майку та на що варто звернути увагу перед покупкою?

 

Майки чоловічі: коли та де їх носити?

Майки зазвичай відносять до повсякденного типу гардероба, їх можна носити під час тренувань або на вулиці в теплу погоду.

Для заняття спортом підійде приталена чоловіча майка, в інших випадках рекомендується вибирати злегка вільну модель з широкими бретелями та вирізану вище під пахвами.

З усім тим, можна носити майку з довгими шортами або штанами в барах або повсякденних ресторанах протягом дня.

 

Як носити майку?

Вибрати майку не буде проблемою, якщо ви маєте трохи впевненості та вишуканий смак. Якщо ви сумніваєтесь у виборі вашого образу, тоді пропонуємо стовідсотковий варіант: одягніть вільну майку, легку сорочку зверху та штани знизу.

Додайте сонцезахисні окуляри, головні убори та дорогі прикраси. Таким чином ви зможете отримати гарну комбінацію, не оголюючи занадто багато шкіри.


На що варто звернути увагу при виборі чоловічої майки?

Найприємніші майки — це ті, які в основному є футболками з відрізаними рукавами та відкривають лише ваші руки. Зазвичай, майки з круглим або V-подібним вирізом — хороший вибір для будь-якої фігури. Дотримуйтеся однотонних моделей та майок з горизонтальними смугами.

Найкращим варіантом стане майка з бавовни чи шовку, яка закінчується на стегнах, удень чи ввечері, і залиште її незаправленою як альтернативний варіант.


Чого варто уникати?

Уникайте моделей неонових кольорів і майок із фразами чи графікою. Тримайтеся якомога далі від будь-якої майки в рубчик, на тонких бретелях або призначеної для носіння як нижню сорочку. Занадто тісні майки не подобаються жодному чоловікові, незалежно від його статури.

Картаті, фланелеві майки виглядають недоречно в теплу погоду. Натомість надягайте їх поверх футболки з довгим рукавом або сорочки на ґудзиках у прохолодну погоду.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 4 причины, почему у тебя могут быть проблемы с потенцией Внешность и здоровье 0 9 способов взбодриться без кофе и энергетиков В курсе 0 Райан Рейнолдс в тизере сиквела "Дэдпул" В курсе 0 Адама Сэндлера никто не воспринимает всерьез в комедии "Хеллоуин Хьюби" В курсе 0 Эмилия Кларк и Вуди Харрельсон в новом трейлере "Хан Соло: Звездные Войны.… Секс 0 5 неприятностей во время секса, которые случаются чаще, чем ты думаешь Внешность и здоровье 0 15 трендов красоты из истории, которые сейчас выглядят странно Психология отношений 0 10 мужских привычек в отношениях, которые раздражают женщин В курсе 0 Аль Пачино и Роберт Де Ниро в тизере "Ирландца" Мартина Скорсезе Вокруг света 0 Рейтинг Airbnb: 20 самых популярных направлений для туризма 2020 Юмор 0 Как познакомиться с девушкой на пpобежке Юмор 0 9 жалких попыток найти себе женщину MC Like 0 Фрида Аасен в рекламной кампании купальников Beach Bunny Звезды 0 Даутцен Крез для Love Magazine Юмор 0 25 мужских граблей Звезды 0 Космическая красота Алессандры Амбросио в календаре Love Внешность и здоровье 0 Кендрик Ламар выпустил кроссовки совместно с Nike В курсе 0 Вийшов повноцінний трейлер «Вбивці» Девіда Фінчера з Фассбендером Юмор 0 10 совершенно бесчестных способов соблазнения Секс 0 Весомые причины, почему ты не можешь затащить в постель ни одну девушку
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.