ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Есть только два способа прожить жизнь. Первый — будто чудес не существует. Второй — будто кругом одни чудеса.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

2 ключові помилки, які роблять майже всі, хто п'є алкоголь

28.12.2022 — Внешность и здоровье
2 ключові помилки, які роблять майже всі, хто п'є алкоголь

Не готові порахувати, скільки разів за найближчі пару тижнів ти будеш мучитися похміллям, але знаємо, як полегшити твою долю.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Головний біль, втома, нудота це могли бути симптоми грипу, але ні. Це лише процес розпаду в твоєму організмі етанолу і вивільнення ацетальдегіду. Простіше кажучи, похмілля.

«Продукт розпаду етанолу і є основним винуватцем більшості неприємних симптомів, — каже лікар загальної практики Аніта Раджа. — Але їх можна уникнути, якщо не робити дві помилки».


Пити на порожній шлунок

Штрафна, яку швиденько наливають на стіл, що спізнився, падає на благодатний ґрунт. Алкоголь, прийнятий на порожній шлунок, всмоктується до крові вдвічі швидше.

У результаті людина п'яніє практично миттєво і симптоми похмілля у нього будуть значно важчими. Крім того, спиртне натще і без закуски може спровокувати загострення хвороб ШКТ, якщо вони є.

«Перед гулянням треба хоча б щось перекусити, — каже лікар. - Наприклад, з'їсти порцію йогурту. Головне, щоб їжа була не гострою, це може ще більше пошкодити слизову оболонку шлунка».


Не пити воду

До, у процесі та після (замість навіть не пропонуємо). Але якщо у вас намічається гуляння, майте на увазі, від похмілля врятує звичайна питна вода.

Для цього треба дотримуватись правила — на кожен келих алкоголю склянку чистої негазованої води. І ще склянку перед сном якщо згадаєте про це, звичайно.

«Ще одна порада: намагайтеся не пити швидко, — додала Аніта Раджа. — Не забувайте, що для того, щоб потім прийти до тями, потрібно не менше доби. Тож будьте розумні».

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Памела Андерсон для W Magazine Звезды 0 Соблазнительная Летиция Каста в съемке Madame Figaro Секс 0 Чому секс - невдалий подарунок на День святого Валентина (як і на будь-яке інше… Психология отношений 0 Как безопасно зарулить.. "налево" Секс 0 Свинг, свободные отношения и полиамория: деградация любви или прогресс Гаджеты 0 Вещь дня: защитный костюм, в котором можно заниматься сексом Юмор 0 Не их тип: чуваки, которые не понравятся ни одной девушке В курсе 0 Бенедикт Камбербетч у трейлері фільму "Дивовижна історія Генрі Шугара" В курсе 0 Ники Минаж танцует тверк в ванне с молоком в новом клипе "Good Form" Психология отношений 0 Как вернуть подругу, если сходил налево Карьера 0 9 прикладів, як почуття обов'язку ускладнює тобі життя Гаджеты 0 Polaroid выпускают свою легендарную камеру Секс 0 Чего на самом деле женщины хотят от вас в постели Внешность и здоровье 0 12 "всегда" и 10 "никогда": простейшие привычки для поддержания здоровья Внешность и здоровье 1 Почему лучше бухать, а не заниматься спортом Автомобили 0 Назван лучший автомобиль Европы Звезды 0 Алена Водонаева на обложке MAXIM Секс 0 7 причин плохого секса в долгосрочных отношениях Секс 0 Почему мозг для секса так же важен, как ноги для футбола Звезды 0 Кендіс Свейнпол у рекламній кампанії Rhode
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.