ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Глупо надеяться совершить что-то глобальное, например установить мир во всем мире, устроить счастье для всех, но каждый может сделать какое-нибудь маленькое дело, благодаря которому мир станет хоть чуточку лучше... К примеру, застрелить кого-нибудь. Терри Пратчетт

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Вийшов трейлер документального фільму «Слай» про Сільвестра Сталлона

24.10.2023 — В курсе
Вийшов трейлер документального фільму «Слай» про Сільвестра Сталлона

Слідом за документалкою про Арнольда Шварценеггера, що вийшла в червні 2023 року, стрімінговий сервіс Netflix вирішив зняти фільм про Сільвестра Сталлона. Офіційний трейлер документалки, яка одержала назву на честь прізвиська актора «Слай», вже можна подивитися на YouTube. Прем'єра фільму відбудеться 3 листопада 2023 року.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У центрі документалки виявиться більш ніж 50-річний досвід роботи Сталлоне у кіно. Фільм розповість про труднощі на початку акторської кар'єри Слая, а також про найбільш значущі події на його творчому шляху, включаючи номінації на премію «Оскар».

У стрічку увійшли архівні кадри та інтерв'ю з актором. Згідно з синопсисом, на глядачів чекає надихаюча історія подолання труднощів на шляху до досягнення світового визнання.

«Протягом майже 50 років Сільвестр Сталлоне розважав мільйони людей культовими героями та блокбастерами, починаючи від „Роккі“ та „Рембо“ до „Нестримних“. Номінант „Оскара“, актор, сценарист, режисер та продюсер — у цьому ретроспективному документальному фільмі буде проведено паралель між його надихаючою історією невдахи та тими незабутніми персонажами, яких він втілив у життя», — йдеться в описі фільму.

У документалці також з'являться близькі Сільвестра, його друзі та колеги. Наприклад, у трейлері можна побачити кадри з Арнольдом Шварценеггером та Квентіном Тарантіно.

До речі, у травні 2023 року у прокат вийшло реаліті-шоу «Сім'я Сталлоне». У проекті розповідається про життя легенди бойовиків за кадром, а також про його дружину та трьох дочок.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 10 помилок, через які ти постійно зазнаєш невдач у своїх починаннях Секс 0 5 жeнщин, с кoтoрыми лyчшe не заниматься сексoм Звезды 0 Алессандра Амбросио в одном белье для рекламной кампании LASCANA Секс 0 Одинокие занимаются сексом чаще женатых и еще 5 открытий об отношениях Внешность и здоровье 0 Tyler, The Creator и Converse выпустили совместную коллекцию Звезды 0 Ники Минаж в новом клипе "Barbie Dreams" В курсе 0 Софи Тернер полюбила хулигана в триллере "Джози" Звезды 0 Наомі Кемпбелл, Жизель Бундхен та Емілі Ратаковські знялися у кампейні… Юмор 0 Принцессы цирка: 7 амплуа девушек Гаджеты 0 Вещь дня: наушники с массажем В курсе 0 Дуэйн Джонсон в первом трейлере "Джуманджи" В курсе 0 Вышел новый трейлер режиссерской версии "Лиги справедливости" Внешность и здоровье 0 Чим замінити віагру Карьера 0 7 ознак, що ти ставиш занадто маленькі цілі Гаджеты 0 Sony создала переносной кондиционер, похожий на мышь Apple Секс 0 Чому поцілунки в шию - один з найкращих способів розпалити пристрасть Юмор 0 Зменшив вимоги до дівчат до нуля, а вони все одно нічого зі мною не хочуть Карьера 0 Як поводитися у спілкуванні з колегою, який провокує тебе на конфлікт Психология отношений 0 Чому з часом тобі стає все складніше заводити стосунки Карьера 0 7 вещей, которые полезно делать, если ты безpаботный
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.