ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Есть преступления хуже, чем сжигать книги. Например - не читать их. Рэй Бредбери

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Вийшов тизер-трейлер спін-оффа «Бетмена» «Пінгвін»

26.03.2024 — В курсе
Вийшов тизер-трейлер спін-оффа «Бетмена» «Пінгвін»

Max представив новий тизер-трейлер майбутнього серіалу "Пінгвін" - спін-оф "Бетмена" Метта Рівза.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Колін Фаррелл повторює свою роль Освальда Кобблпота/Пінгвіна у всесвіті Рівза і вимовляє монолог про людину, яку він знав, на ім'я Рекс Калабрезе. Зі своєю фірмовою похмурістю Пінгвін торкається того, як Рекс Калабрезе «допомагав людям» і що його смерть оплакувала його громада. "Коли мені було 14 або близько того, у нього стався серцевий напад, і він помер, все ще тримаючи в руках сигару", - сказав він.

«У моєму районі, — продовжив Пінгвін, — влаштовують парад на його честь. Чортовий парад. І це не було чимось незвичайним, але це був жест. Демонстрація кохання – ось що він мав на увазі».

До акторського складу до Фаррелла приєднаються Крістін Міліоті, яка грає доньку Карміни Фальконе Софія Фальконе, а також Рензі Феліс, Майкл Келлі, Шоре Агдашлу, Дейдра О'Коннелл, Кленсі Браун та Майкл Зеген. Шоураннер Лорен ЛеФранк буде виконавчим продюсером разом із Рівзом та Фарреллом.

Прем'єра «Пінгвіна» відбудеться цієї осені.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Внешность и здоровье 0 Converse и Comme des Garcons Play показали новую модель кед с красной подошвой Секс 0 "Воздушный секс": что это такое и почему это весело Звезды 0 Даша Астафьева в клипе на трек "Playmate" Внешность и здоровье 0 Сколько нужно заниматься спортом в неделю, чтобы быть здоровым Внешность и здоровье 0 Фаррелл и adidas представили коллекцию, вдохновленную Африкой Карьера 0 9 причин, почему ты не нравишься людям, даже если ты не делаешь ничего плохого Юмор 0 Как работает сексуальная объективизация в отношении мужчин MC Like 0 Літня спокуслива кампанія бренду LET'S SWIM В курсе 0 Джонни Депп в первом трейлере "Города лжи" Психология отношений 0 7 загальних звичок, які насправді руйнують ваші стосунки Автомобили 0 Учёные: BMW и Mercedes чаще выбирают мудаки Секс 0 Ученые: найдена связь между изменой и оральным сексом Юмор 0 #говоритмужчина: если у Вас нету тещи Карьера 0 О чем жалеют мужчины? Психология отношений 0 Як бути, якщо батьки проти твоїх стосунків з дівчиною Секс 0 6 странных вещей, с которыми люди занимались сексом Психология отношений 0 Идеальный чувак: что девушка ищет в нас? В курсе 0 Хью Джекман играет директора школы в трейлере драмы "Безупречный" Психология отношений 0 Будь мужиком: не позволяй ей этого Карьера 0 Как ремонтируют ТНВД на современном сервисе?
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.