ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Никто никогда мне не говорил о том, что я красивая, когда я была маленькой девочкой. Всем маленьким девочкам следует говорить о том, что они красивы, даже если они таковыми не являются. Мэрилин Монро

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Роберт Де Ніро у трейлері комедії «Про мого батька»

24.02.2023 — В курсе
Роберт Де Ніро у трейлері комедії «Про мого батька»

У Мережі з'явився трейлер комедії "Про мого батька", зняту режисером Лорою Террусо. Фільм вийде у кінотеатрах 26 травня 2023 року. Ролик було опубліковано на Youtube-каналі Rotten Tomatoes Trailers.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У картині знялися Роберт Де Ніро, Кім Кетролл, Леслі Бібб та Себастьян Маніскалко. Бібб та Маніскалко зіграли наречену та нареченого, а Де Ніро та Кетролл — їхніх батьків.

У центрі історії опиниться літній батько-італієць, який нещодавно втратив дружину (Де Ніро). За сюжетом він вирушає на свята до родини коханої його сина та виявляє, що родичі дівчини сильно відрізняються від нього самого.

«Ці люди дивні! У них птахи як вихованці», — заявляє в трейлері персонаж, з кожним днем розуміючи, що багата і привітна американська сім'я, частиною якої стає його син, — пряма протилежність того, чого він бажав свого сина.

Продюсерами проекту виступили Ендрю Міано, Джуді Мармел, Пол та Кріс Вайци. До акторського складу фільму також увійшли Андерс Холм, Бретт Дайєр та Девід Раше.

Сценарій стрічки написав Маніскалко разом із Остіном Ерлом.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Що робити, якщо вам хочеться стосунків без зобов'язань Внешность и здоровье 0 10 вещей, которые я понял, когда не пил все лето В курсе 0 Холли Берри и Дэниел Крейг в фильме "Короли" Карьера 0 Типаж: Бизнесмен Юмор 0 Міфи і реальність про ідеальну жінку Психология отношений 0 #говоритженщина: когда мужчине пора снизить планку? Карьера 0 7 финансовых целей, которые должны быть у каждого человека В курсе 0 Вийшов тизер серіалу «Аколіт» у всесвіті «Зоряних війн» Юмор 0 Как не испортить впечатление о себе еще до свидания Секс 0 Как использовать руки в сексе Карьера 0 9 ознак, що ви дійсно розумна людина Психология отношений 0 Как вернуть подругу, если сходил налево В курсе 0 В Японии появилась услуга похорон секс-кукол MC Like 0 Сара Сампайо и водные процедуры в июньском Vogue В курсе 0 Джейсон Стэтхэм в трейлере ужастика "Мег: Монстр глубины" Внешность и здоровье 0 Усы: круто или нет (женский взгляд) MC Like 0 Весняна рекламна кампанія бренду білизни Cloud Blvd Звезды 0 Кэндис Свэйнпоул для ноябрьского Vogue Brazil Юмор 0 #говоритмужчина: почему феминистки вечно всем недовольны? Автомобили 1 Самые нелепые вещи, которые производители устанавливали в автомобили
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.