ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Мы не хозяева собственной жизни. Мы связаны с другими прошлым и настоящим. И каждый проступок, как и каждое доброе дело, рождают новое будущее. Облачный атлас

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Netflix випустив трейлер документального серіалу про Конора МакГрегора

26.04.2023 — В курсе
Netflix випустив трейлер документального серіалу про Конора МакГрегора

Netflix офіційно опублікував перший трейлер чотирисерійного документального серіалу під назвою «МакГрегор назавжди» про подорож Конора МакГрегора, який планує повернутися на вершину рейтингової драбини UFC після жорстокого перелому ноги.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Любіть його чи ненавидьте, але МакГрегор — це «бій за справжні гроші», він є хедлайнером п’яти з шести найбільш продаваних подій UFC і тримає рекорд за кількістю послідовних бонусів після бою. Проте з підйомами часто приходили і падіння. Після того, як він став першим подвійним чемпіоном в історії UFC, програш Хабібу Нурмагомедову змусив МакГрегора взяти 2-річну перерву, щоб переналаштуватися.

Після налагоджувального бою з ветераном Дональдом Серроне та поразки від Дастіна Пор’є в матчі-реванші, востаннє ірландця бачили в октагоні влітку 2021 року, коли його трилогічний бій із Пор’є закінчився травмою ноги, яку багато хто прогнозував як кінець його кар'єри.

Серіал пропонує повний погляд на суперечливу суперзірку з глибшим зануренням в історію того, що привело його до цього моменту. Кожен епізод триватиме одну годину і розповість про наслідки травми ноги Макгрегора та процес його реабілітації, коли він «приступає до найважливішого етапу своєї кар’єри».

Прем’єра «МакГрегора назавжди» відбудеться ексклюзивно на Netflix 17 травня.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Вокруг света 0 В Португалии во время винного тура можно жить в бочке Карьера 0 10 правил, которые помогут тебе добиться уважения босса В курсе 0 Бенедикт Камбербэтч и Кирстен Данст в трейлере ковбойской саги «Власть пса» Гаджеты 0 В Израиле придумали, как управлять собакой с помощью пульта Психология отношений 0 А вообще, мужики, хотите один секрет? В курсе 0 10 самых сексуальных видеоклипов по версии Rolling Stone Юмор 0 5 глупых поступков, совершённых мужчинами ради женщин MC Like 0 Анті Факідарі для рекламної кампанії спідньої білизни Love Stories Intimates В курсе 0 Джонни Депп в первом трейлере фильма "Город лжи" Секс 0 Ученые: 3 условия, при которых женщина гарантированно достигнет оргазма Секс 0 Почему мы забываем о сексе и как его вернуть в семейную жизнь В курсе 0 Ніколас Кейдж перетворюється на Дракулу в трейлері «Ренфілд» Юмор 0 Девушки, с которыми у тебя вряд ли что-то получится Психология отношений 0 Ученые: эротическая переписка - это абсолютно нормально! Психология отношений 0 Ученые: твой "тип" никак не влияет на то, в кого ты влюбляешься в реальности Карьера 0 10 признаков высокого интеллекта в обычной жизни Звезды 0 Очень сексуальная Джиджи Хадид в коллекции купальников Frankies Bikinis Карьера 0 7 вещей, которые полезно делать, если ты безработный Автомобили 0 BMW представила самый мощный автомобиль в своей истории Карьера 0 Як навчитися відмовляти людям
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.