ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Ничего не бывает зря. Если вы что-то совершили, значит в тот конкретный момент вашей жизни, на том конкретном этапе вашего развития, в данном поступке был смысл. И если вам кажется, что вы могли поступить по-другому, знайте – вы не могли. Хэнк Муди

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Джош Хатчерсон та Морган Фріман подорожують у часі у трейлері «57 секунд»

26.07.2023 — В курсе
Джош Хатчерсон та Морган Фріман подорожують у часі у трейлері «57 секунд»

На ютьюб-каналі The Avenue Film з'явився трейлер фільму «57 секунд» з Джошем Хатчерсоном, відомим за стрічками «Голодні ігри» та «Міст у Терабітію», та Морганом Фріманом. Ролик представляє головного героя трилера.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

За сюжетом чоловік на ім'я Франклін мріє помститися людині, яка винна у смерті його сестри-близнюка. На шляху до відплати герой виявляє кільце, що дозволяє переміщатися у часі. Прикраса не здатна повернути її в минуле, щоб урятувати сестру. Однак воно дає можливість перепрожити останні 57 секунд.

Цього, як показує трейлер, виявляється достатньо, щоб розбагатіти чи врятуватися від переслідування. Власник обручки — гуру технологій Антон Бернелл, роль якого виконає Фріман. Він, зважаючи на все, погоджується допомогти Франкліну домогтися справедливості і зруйнувати корпорацію його ворога. Але зробити це виявиться непросто.

Прем'єру «57 секунд» у кінотеатрах заплановано на 29 вересня.

У фільмі можна буде побачити Лові Сімоне, Грега Джерманна, Семмі Ротібі, Бевін Брю, Марка Джейкобсона, Д. В. Обахора, Девіда Каллауейя, Ей Джей Роума, Кеннета Кінта Брайана, Меттью Джейсона Кверна та Маркуса Брауна.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 Як зрозуміти, що твоя дівчина зациклена на одруженні Карьера 0 10 причин, чому ти втрачаєш потребу у спілкуванні з іншими людьми Звезды 0 Памела Андерсон снялась в рекламной кампании Heaven by Marc Jacobs Психология отношений 0 8 причин, почему у тебя не складываются долгие романтические отношения Внешность и здоровье 0 Ученые: лежать на диване, ругаться и есть жирное - полезно, а убираться и… Гаджеты 0 Китайська компанія Urtopia вигадала велосипед, з яким можна розмовляти Секс 0 11 правил секса с малознакомкой В курсе 0 Фото дня: Джонні Депп в образі Людовіка XV з «Фаворитки» В курсе 0 Едді Мерфі загадує неправильне бажання в трейлері «Цукеркового провулка» Психология отношений 0 9 ознак, що дівчина хоче, щоб ти став іншим Психология отношений 0 6 чесних причин, чому тобі не потрібен ніхто інший, щоб бути щасливим Автомобили 0 Ford запатентовал отстёгивающиеся двери Карьера 0 9 внезапных фактов, чтобы блеснуть в разговоре MC Like 0 Тина Кунаки для летнего номера LUI Секс 0 Сексуальные фантазии 24 женщин со здоровым воображением В курсе 0 Ліам Хемсворт та Рассел Кроу воюють на Філіппінах у трейлері «Території зла» Карьера 0 8 причин, почему ты считаешь жизнь сложной Звезды 0 Ирина Шейк для рекламы нижнего белья Intimissimi Карьера 0 Постійні та мінливі речі, які ми оцінюємо невірно Карьера 0 9 причин не сперечатися з людьми, які краще за тебе знають, як правильно жити
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.