ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Пуля очень многое меняет в голове, даже если попадает в задницу Аль Капоне

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Девід Харбор та Орландо Блум в новому трейлері Gran Turismo

24.07.2023 — В курсе
Девід Харбор та Орландо Блум в новому трейлері Gran Turismo

Sony показала другий трейлер фільму Gran Turismo. Його прем'єра відбудеться 11 серпня. У ролику показали життя головного героя – підлітка Янна Марденборо – до участі у чемпіонаті Gran Turismo. Він має непрості стосунки з батьком, який не вірить, що захоплення відеоіграми має майбутнє.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Стрічка частково ґрунтується на реальних подіях. Сюжет розповідає історію про підлітка, шанувальника Gran Turismo, чиї ігрові навички дозволили йому стати професійним гонщиком.

Головні ролі виконують Орландо Блум, Девід Харбор і актор-початківець Арчі Мадекве. В екранізації також знялися Даррен Барнет, Джері Халліуелл та Джімон Хонсу.

Режисером фільму став Ніл Бломкамп, який зняв «Район № 9» та «Робота на ім'я Чаппі». Сценарій написали Джейсон Холл («Снайпер») та Зак Бейлін («Король Річард»).

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
MC Like 0 Белен Пучан для августовского Playboy Argentina В курсе 0 Джим Керри в трейлере "Мрачного преступления" Секс 0 Ученые: вот в какой позиции женщины больше всего любят заниматься сексом Психология отношений 0 Общительная особа: что делать с ее друзьями-мужчинами? Автомобили 0 Xiaomi будуть випускати автомобілі Внешность и здоровье 0 8 усвідомлень, які допоможуть тобі позбутися комплексів Секс 0 #говоритженщина: про секс Психология отношений 0 Ученые выяснили, когда именно окружающие женщины кажутся тебе непривлекательными Карьера 0 Кодекс поведения мужчины в инстаграме Автомобили 0 Как определить, был ли бит автомобиль Внешность и здоровье 0 Nike выпустили кроссовки в честь PlayStation 4 Психология отношений 0 8 способов определить женский характер Вокруг света 0 7 отелей на деревьях, в которых вы точно захотите остановится Юмор 0 Бабы которые вышли из моды В курсе 0 Джош Дюамель и Мел Гибсон грабят банки в трейлере фильма «Бандит» Секс 0 5 правил для тех, кто ведет свободную сексуальную жизнь Автомобили 0 Новий Toyota Alphard став просторішим і технологічнішим Карьера 0 10 звичок у розмові, які все псують Звезды 0 Карди Би танцует на коленях у Offset в клипе "Clout" В курсе 0 Дуэйн Джонсон теперь будет выпускать воду
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.