ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Живи так, будто этот день — последний, и однажды так оно и окажется. А ты будешь во всеоружии. Джордж Карлин

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Aztec Gold

02.08.2022 — В курсе
Aztec Gold

Aztec Gold

З того часу, як почали розробляти слоти для онлайн-казино, ацтеки та їх традиції надихали провайдерів. Саме тому існує так багато ігрових автоматів на цю тематику. Один з яскравих представників даної категорії - слот Aztec Gold, створений для всіх прихильників стародавніх пірамід, скарбів ацтеків та їх побуту.

Особливості слота

Чим цей слот може привернути увагу гемблера, окрім яскравого тематичного оформлення? Звичайно, своїм функціоналом. Тут є такі можливості:

  • бонусний режим;
  • гра на подвоєння;
  • автоматична гра.

Виграшні комбінації складаються на 5 барабанах та 21 лінії. Загальна кількість символів - 12. Список різноманітний, тому грати в цей слот не нудно.

Показник RTP ігрового автомата Aztec Gold - 96,5%. Достатньо високий для того, щоб розраховувати на часті виграші.

Символи ігрового автомата

У слоті Aztec Gold зробили 2 категорії символів: звичайні та спеціальні. Звичайні показують побут ацтеків: овочі, тварини, корінні мешканці. Спеціальні - міфічна птаха та золоті маски. Список особливих символів:

  • Wild - золота маска, яка замінює собою інші символи і допомагає зібрати комбінацію;
  • Scatter - птаха, яка не залежить від виграшних ліній та приносить виграш в будь-якому випадку;
  • Bonus - зображення пірамідки, яке може перенести вас у новий раунд.

Необхідна кількість символів для виграшу - 3. Але є спеціальна золота маска, яка приносить найбільшу суму, до того ж зараховується від 2 штук.

Ігрові режими

В цьому ігровому автоматі є 4 варіанти гри: звичайний, ризикований, бонусний та додатковий.

Почнемо зі стандартного. Гравець запускає барабани. Якщо однакові символи зупиняються на одні лінії, то видається виграш. Процесс має знайому всім тематику, але якщо ви не грали в цей слот, можна спробувати демоверсію.

Ризик-гра стає можливою після кожного виграшу. В ній вам потрібно обрати карту. Якщо вона буде більше, ніж у дилера, то остання зарахована сума подвоїться.

Бонусна гра. Відкривається, якщо зібрати на полі 3 символи пірамідки. Тут потрібно забрати виграш від пірамідки, що пропонується одразу, або спробувати замінити її (це можна зробити 3 рази).

Супергра активується, якщо вам випала діамантова пірамідка. Всередині ви знайдете 4 ряди закритих комірок. Треба обрати декілька з них та забрати свої призи.

Тож навіть для гемблерів, які спробували вже багато слотів, тут буде, чим зайнятися.

Дизайн та робота слота

Оформлення ігрового автомата Aztec Gold незвичайне. Під час гри створюється неповторна атмосфера завдяки особливій музиці та використаним кольорам. На екрані видно всі основні елементи, вони не зливаються один з одним. Помітна висока якість графіки, яка розповсюджується і на бонусну гру.

Слот запускається швидко, барабани обертаються плавно та недовго. Гра не гальмує, тому процесу нічого не заважає.

Також Aztec Gold доступний для мобільних гравців. Він автоматично підлаштовується під розмір екрана. Виходить так, що ви можете виконувати всі основні дії в будь-якому місці, де є інтернет.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Милла Йовович в откровенной сьемке Love Magazine В курсе 0 Снуп Догг запускает фастфуд для любителей марихуаны Карьера 0 Обещания, которые ты опять не выполнишь Психология отношений 0 Рейтинг тайн, которые женщины скрывают от мужчин Автомобили 0 Електрокар Xiaomi SU7 представлений офіційно MC Like 0 Анна-Кристина Шварц для январского MAXIM В курсе 0 Ева Грин и Колин Фаррелл в трейлере "Дамбо" Внешность и здоровье 0 Как употребление алкоголя влияет на ваши тренировки Внешность и здоровье 0 Что произойдёт, если вы будете заниматься сексом каждый день В курсе 0 Аманда Сайфред в трейлере хоррора "Увиденное и услышанное" Психология отношений 0 5 ситуаций, в которых ты не должен соглашаться меняться для партнёра Вокруг света 0 Рейтинг самых пьющих стран Карьера 0 12 способов перестать существовать и начать правильно распоряжаться своей жизнью Секс 0 Разница между подругой для секса и будущей женой Карьера 0 Законы выживания в суровом мужском коллективе Секс 0 Лучшие и худшие позы для секса для партнеров с разными типами фигур В курсе 0 Борьба монстров в трейлере фильма "Годзилла: Король монстров" В курсе 0 Трейлер фильма «Рука Бога» от Паола Соррентино Карьера 0 11 причин, почему человек, который ставит себя на первое место, счастливее… Звезды 0 Ким Кардашьян для осеннего выпуска Another Magazine
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.