ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Богатые все время учатся. Бедные и так все знают.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Очі, мозок, ромб Міхаеліса: 8 найнесподіваніших ерогенних зон

27.10.2022 — Секс
Очі, мозок, ромб Міхаеліса: 8 найнесподіваніших ерогенних зон

Якщо ти давно вже знайшов у коханій точку G, а вся любовна прелюдія скоротилася до звичних рутинних дій, вивчи наш гайд. У ньому є те, що сподобається і тобі, і їй.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Не важливо, на якій ти стадії інтимних стосунків — першої пристрасті чи п'ятихвилинки. Ідилію близькості можна «оптимізувати» завжди, якщо розуміти, що у сексі бере участь все тіло, а не лише окремі його частини.

MEN'S CULT склав рейтинг найнеочевидніших ерогенних зон. Спробуй вам обом сподобається.


Простата

Ось він, чоловічий аналог точки G.

Її зовнішню проекцію ще називають "точкою на мільйон доларів" - від її стимуляції чоловік отримує просто ульотні відчуття. Розташована ця точка між мошонкою та анусом.

У момент наближення до оргазму вона набухає і починає пульсувати. Якщо в цей момент стимулюватиме її, результат буде незабутнім.

 

Точка F

Це також ексклюзивно чоловіча зона.

У народі - вуздечка, вона ж шкірна складка, що переходить з головки пеніса на крайню плоть.

Тут сконцентровано граничну кількість нервових закінчень.

 

Очі

Не в тому сенсі, що ви милуєтесь один одним (хоча це теж важливо).

У багатьох викликає еротичні відчуття дотик до віків — пір'їнкою або шматочком хутра.

А якщо відключити зір, тобто зав'язати очі, то загостряться всі інші почуття, в тому числі і дотик.

 

 

Ромб Міхаеліса

Не найеротичніша назва, але не в буквах справа.

Ця зона розташована в області крижів - вона починається від сідничної складки і формою схожа на ромб або серце. Ти навіть не уявляєш, скільки тут зосереджено нервових закінчень.

А що більше сподобається тобі та твоїй партнерці — легкі погладжування чи інтенсивна стимуляція — ми не знаємо. Пробуйте та експериментуйте.

 

Ступні

На кожній із стоп знаходиться кілька десятків акупунктурних точок, які відповідають за різні органи та системи нашого організму.

Деякі з них можуть стати кнопкою для впливу на інші ерогенні зони, посилюючи збудження.

До речі, якщо ви обоє після важкого робочого дня, можна починати розслаблення з масажу стоп. Секс після цього буде феєричним.

Лайфхак: у центрі стопи, трохи нижче третього пальця, знаходиться точка, натискання на яку посилює кровообіг по всьому тілу. І до певних його частин теж.

 

Живіт

Пряма доріжка до сексу. До нього приємно торкатися, але краще не поспішати прокладати шлях нижче.

До речі, якщо твоя кохана вже стала мамою, їй буде приємно, що ти любиш її животик, навіть незважаючи на зміни, що з ним сталися після пологів.

 

 

Вуха

Класична ерогенна зона, але ми не можемо обійти її. Причому їх необов'язково лагідно чіпати.

Можна шепотіти на вухо різні слівця - ласкаві або грубі (залежить від вашої любовної гри). Це збуджує сильніше віагри.

 

Мозок

Не в тому сенсі, що його можна комусь (кхм-кхм) любити. Це часто зустрічається, але швидше вбиває еротику, ніж налаштовує її.

А от якщо ти додатково згадуєш і уявляєш сцени пристрасті, то відчуваєш так званий психогенний оргазм із виділенням гормонів насолоди (ендорфіни, дофамін, ацетилхолін).

 

А як же точка G?

Ну, насправді це не точка, а ціла зона, що включає шийку клітора, секреторні зони і залози Скіна.

Ця чутлива ділянка розташована вздовж передньої стінки уретри.

І тут теж є простір для експериментів, щоб зрозуміти, яка стимуляція буде для твоєї коханої максимально приємна.

Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Юмор 0 10 способов улучшить отношения с девушкой с помощью подсказок из фильмов Секс 0 Неуверенность в сексе мужчину не красит Автомобили 0 21 вещь, котоpая должна быть в машине каждого мужчины Внешность и здоровье 0 adidas додає до ADIMATIC осінню «коричневу» композицію Секс 0 Хит-парад необычных мест для секса В курсе 0 Перший трейлер фільму Гая Річі «Міністерство неджентльменських справ» Юмор 0 Вопросы, которых она ждет от тебя на первом свидании Звезды 0 Лив Тайлер и Джулианна Мур обнажились для рекламной кампании Triumph Карьера 0 8 неочевидних причин, чому оточуючі тебе не поважають В курсе 0 Американские стриптизёрши начали работать в доставке еды MC Like 0 Лаїс Рібейро в літній рекламній кампанії купальників Bikini Lovers Юмор 0 33 самых эффективных способа разочаровать женщину в постели В курсе 0 Трейлер сериала "Охотник за разумом" Дэвида Финчера Психология отношений 0 Как избежать скандала с девушкой: 7 пpавил Звезды 0 Кэндис Свейнпул для рекламной кампании нижнего белья SKIMS Вокруг света 0 Вакансия дня: в Швеции ищут волонтера, который будет неделю смотреть кино на… Секс 0 Мастурбация - это действительно полезно? Секс 0 Ученые: твоя сексуальная жизнь зависит от.. грамотности (!) В курсе 0 Новый трейлер «Матрица: Воскрешение» Юмор 0 #говоритмужчина: каждая вторая - королева
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.