ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Чем дольше ты ждёшь, тем больше вероятность, что ты ждёшь не там. Эльчин Сафарли

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Чим жіночий сценарій сексу відрізняється від чоловічого

17.01.2024 — Секс
Чим жіночий сценарій сексу відрізняється від чоловічого

Зрозуміло, дівчата влаштовані складніше, але часом чоловіки навіть не уявляють, наскільки.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Очікування від сексу у чоловіка та жінки можуть плюс-мінус збігатися, але це зовсім не означає, що реалізація влаштує обох. І справа не тільки в тонкій душевній організації дівчат, а й у банальних відмінностях жіночого та чоловічого організму, які диктують свої вимоги до інтимної близькості.

Сексолог, психотерапевт Лілія Гаріпова пояснює, що представники протилежних статей мають різний копулятивний цикл сексуальних реакцій. Під цим складносурядним формулюванням мається на увазі все те, що відбувається до, під час і після акту.

Нервова та ендокринна регуляція, судинна система, м'язовий апарат, сенсорні та когнітивні функції мозку, реакції статевих органів – все це включається у певний час та за певних умов. І відповідає зрештою за те, буде оргазм у обох чи ні.


Як у чоловіків

Здоровий нестарий чоловік потенційно завжди напоготові, він ніби весь час перебуває в сексуальному напрузі, але дискомфорту йому це не завдає. Стадії під час інтимної близькості чоловік проходить такі:

  • Фізичний потяг. По шкірі починають бігати приємні мурашки, людина починає думати про секс - поки що абстрактно. Трохи пізніше об'єкт бажання стає конкретнішим — наприклад, він думає про свою дівчину чи дружину. Якщо вона поряд, чоловік може фліртувати. З'являється ерекція.
  • Сексуальне бажання. Потяг стає більш певним, у голові виникають чіткі фантазії, що, як і де відбуватиметься.
  • Фрикції. Все, секс у самому розпалі.
  • Оргазм.
  • Рефракторний період. Інтерес до сексу різко знижується, настає розслаблення всіх м'язів, тягне в сон. У такому стані чоловік перебуває від двох до 40 хвилин, деяким неприємні будь-які еротичні рухи тіла в цей момент, все викликає відторгнення.

 


Як у жінок

У дівчат думки про секс з'являються далеко не одразу.

  • Психологічна стадія. Сюди входять знайомство, побачення, спільне проведення часу, розмови, компліменти, флірт, подарунки — загалом самі стосунки. Якщо жінка почувається у безпеці, їй легко і приємно з людиною, вона може згодом зазнати фізичного тяжіння.
  • Прелюдія. Тут партнеру важливо викластися на максимум: дівчина має налаштуватися на потрібну хвилю, розслабитися, розслабитися. Дотик, масаж, поцілунки – все підійде.
  • Секреторна стадія. На цьому етапі можна переходити до інтимних ерогенних зон — стимулювати пальцями або язиком клітор та статеві губи. Повинне з'явитися природне мастило.
  • Фрикції. Власне, сам секс із проникненням, під час якого стимулюються ерогенні зони піхви.
  • Один оргазм (а краще кілька). Але, до речі, оргазм може наступити і за секреторної стадії, адже тепер сексологи вже не ділять його на вагінальний та кліторальний, визнавши, що задоволення жінка отримує тільки від прямого або опосередкованого контакту з клітором.
  • Фінал. Якщо ви думали, що оргазм і є завершення вечора, ви помиляєтеся. Важливо поділитися емоціями та відчуттями від процесу, найкраще — знову освідчитися у коханні та поніжитися у ліжку разом. На цьому етапі дуже важливою є емоційна близькість.
Комментариев: 0 Источник: MEN'S CULT - Мужской Журнал

Теги:   #секс#любовь#м+ж#советы#

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Сексологи обнаружили новый тип женского оргазма. Причем от неожиданной причины Внешность и здоровье 0 Ученые: действительно ли размер пениса зависит от расы? Гаджеты 0 Инновационная техника для любых целей В курсе 0 Вийшов тизер шостого сезону серіалу «Чорне дзеркало» MC Like 0 Изабели Фонтана красиво рекламирует свою коллекцию белья Карьера 0 10 звичок у розмові, які все псують Автомобили 0 Новый Citroen C4 превратился в кроссовер и стал электрокаром Психология отношений 0 7 положительных женских качеств, которые приносят вред В курсе 0 Очень страшный Том Харди в трейлере "Венома" В курсе 0 Клинт Иствуд в роли актера и режиссера в фильме "Мужские слезы" Психология отношений 0 10 вещей, которые самодостаточный человек ценит в отношениях Психология отношений 0 Что делать, если встpечаешься с девушкой, у которой уже есть парень Карьера 0 Неприятные вопросы, которые приходится выслушивать за праздничным столом в… Вокруг света 0 Самые тихие места в мире, где можно отдохнуть от людей Вокруг света 0 В Огайо построили офис для людей с собаками Карьера 0 10 примеров, как изменится твоя жизнь, когда ты перестанешь себя ограничивать Психология отношений 0 10 женских привычек, которые раздражают мужчин Внешность и здоровье 0 #говоритмужчина: о трудном выборе между спортом и диваном Звезды 0 Лив Тайлер в рекламной кампании Triumph В курсе 0 Дуэйн Джонсон в новом трейлере "Джуманджи"
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.