ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Если хотите иметь успех, Вы должны выглядеть так, как будто Вы его имеете.

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Навіщо чоловіки шукають «пристойну» жінку?

07.11.2022 — Психология отношений
Навіщо чоловіки шукають «пристойну» жінку?

Читаю багато скарг від чоловіків, яким важко знайти "пристойну" жінку. Мені здається, це походить від того, що таким чоловікам надто складно спілкуватися з жінкою як із рівноцінним партнером. Отже, така людина буде примітивізувати, спрощувати формат, зводити спілкування до послуги (від Блудниці) або до опіки-турботи (від Мадонни). Інакше, навіщо заганяти жінку у рамки?

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Я теж часто думала про це. Наприклад, під будь-яким постом про те, що жінку в короткій сукні на вечірній вулиці не можна автоматично вважати на все приголосною, обов'язково з'являється маса коментарів у стилі «ну, даруйте».

Мовляв, якщо вже жінку у короткій сукні не можна, то кого ж тоді можна? Тоді покажіть нам пальцем, кого саме можна вважати згодною з усіма наслідками, що випливають?

Причому відповіді «нікого» тут не мається на увазі. Обов'язково хтось має бути такий, інакше як жити?

Знову ж таки під будь-яким постом про шлюб – жаль про те, що жінки тепер чоловікам не належать, а штамп у паспорті не означає право власності. Ви нам дайте право власності на жінку, тоді ми й підемо до РАГСу. А поки що ні ногою.

Адже дружина може зрадити, дружина може піти, і таке інше. А нам потрібний якийсь гарантійний документ, наче чека, що дружина не зламається.

Це все, якщо замислитись, ланки одного ланцюга. Одним треба жінку, яка гарантовано не відмовить. Іншим – жінку, яка гарантовано буде з тобою, хоч би яку дичину ти творив.

Причому це має забезпечуватися не стосунками, а як би це висловитися заводськими налаштуваннями. Здавалося б – ось жерлися.

А насправді це, звичайно, не від надлишку відбувається, а від лютого, дикого недоліку.

Тому що якщо така людина не поводитиметься як падальник, підбираючи дівчат, що не стоять на ногах від алкогольного сп'яніння, користуючись чиєюсь слабкістю або хворобою (іноді страшно читати, що відбувається, якщо жінка без критичного мислення залишається одна) або користуючись важким становищем жінок, то він взагалі нічого не отримає.

Ну не знає він, що таке активна та зацікавлена ​​жінка, не зустрічався з таким.

А якщо не дати йому, щоправда, права власності на жінку, хай навіть заснованого на матеріальній залежності чи страху залишитися однією, то жодної жінки у нього не буде ніколи, жодна довша за кілька місяців не затримається.

Ні, не з гордості – з горя шукають пристойну жінку. Сподіваються, що вона не втече хоча б із пристойності.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Психология отношений 0 Как отличить женский флирт от элементарной вежливости Карьера 0 10 незыблемых правил мужского поведения в баре Звезды 0 Белла Хадид в рекламной кампании Victoria's Secret 2022 Внешность и здоровье 0 McDonald's создали "вкусную" коллекцию одежды Психология отношений 0 Краткое руководство: как правильно помириться с девушкой Секс 0 Вещи, которые разрушают вашу личную жизнь MC Like 0 Agent Provocateur показал летнюю кампанию в винтажном стиле В курсе 0 6 действительно неприятных новостей, которые ты вряд ли хотел знать Психология отношений 0 Почему твоя девушка помыкает тобой Секс 0 "Воздушный секс": что это такое и почему это весело Секс 0 Ученые: женщины назвали точную продолжительность идеального секса (минута в… В курсе 0 Mostbet - букмекерская контора с отличными условиями для пользователей из… Юмор 0 Порвать отношения, как дебил: действительно хреновые способы расстаться Автомобили 0 Винтажный Renault 4 превратили в мини-отель на колесах Карьера 0 Традиционные мужские ценности Звезды 0 Откровенная съемка Зои Кравиц для осеннего номера AnOther Magazine Звезды 0 Рианна рекламирует нижнее белье Гаджеты 0 Huawei выпустит смартфон в честь фастфуда KFC Психология отношений 0 Что делать, если ты чувствуешь, что не интересен своей девушке Звезды 0 Кайли и Кендалл Дженнер снялись для бренда Ardene
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.