ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Никто никогда мне не говорил о том, что я красивая, когда я была маленькой девочкой. Всем маленьким девочкам следует говорить о том, что они красивы, даже если они таковыми не являются. Мэрилин Монро

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика

09.02.2023 — Юмор
Жодних free the nipple: що говорить про дівчину відсутність ліфчика

У світі набирає популярності рух Free the nipple, що закликає жінок відмовлятися від носіння незручних бюстгальтерів і демонструвати соски, що просвічують крізь одяг. Проте психологи не впевнені, що самим дівчатам це піде на користь.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Тільки соцмережі дозволили своїм прекрасним користувачам не замазувати у фотошопі соски на фотографіях, як прийшло неприємне дослідження американських психологів. Зі статті, опублікованої в журналі Evolutionary Behavioral Sciences, дуже однозначно випливає: якщо у дівчини видно соски, люди автоматично сприймають її як дурну і розбещену.

Причому такі висновки зробили як чоловіки, і жінки, яких запросили до участі у дослідженні. На жаль, це говорить лише про те, що наше суспільство все ще перебуває у полоні ґендерних стереотипів.

Професор Університету штату Нью-Йорк Ребекка Берч та її колеги вивчили реакції людей на ереговані соски у жінок на фотографіях. У дослідженні брали участь 234 особи, кожному з них у рандомному порядку показували 12 знімків із розмитими особами. Всі вони були одягнені, але деякі соски були твердими.

Респондентам поставили кілька запитань: «Як вам здається, вона зраджує свого партнера?», «Ця дівчина розумна?», «У неї можуть бути випадкові статеві зв'язки?» Також учасників дослідження попросили загалом розповісти про своє ставлення до дівчини на знімку.

З'ясувалося, що чим очевидніше у жінки крізь тканину проступали соски, тим менш розумною вона здавалася таким, що спостерігав. Здебільшого дівчат підозрювали у безладній сексуальній активності та ставили під сумнів їхні моральні підвалини.

Крім того, всі чоловіки-респонденти відзначили, що напружені соски — це запрошення до сексу, і заявили, що були б не проти провести з такою дівчиною час. Жінки-респонденти розкритикували моделей на знімках, наголосивши, що не стали б із ними спілкуватися.

Вчені зробили висновок, що оточуючих, як правило, не хвилює, від чого у жінки стали соски — від холоду, тертя чи збудження рівень сексуальності образу відразу піднімається. На підставі цього люди схильні виносити різкі судження на адресу людини, навіть якщо незнайомі з нею.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 15 - це мало? Якої довжини має бути пеніс Карьера 0 7 финансовых целей, которые должны быть у каждого человека Юмор 0 9 вещей, которые обязательно повторяются каждую осень Гаджеты 0 В Корее изобрели оплодотворитель для женщин в виде руки Звезды 0 День 26: Сиара в новом ролике LOVE Magazine В курсе 0 Американский стартап создал "кабинку спокойствия" для современных офисов Секс 1 20 фетишей в сексе, которые граничат с безумием MC Like 0 Женя Катава в съемке Intimissimi ко Дню святого Валентина Секс 0 Как одержимая сексом культура убивает в тебе мужика Юмор 3 Юная любовница VS Жена Секс 0 Как разнообразить секс: 5 нюансов Психология отношений 0 Как вернуть подругу, если сходил налево Вокруг света 0 10 жестов, за которые можно получить по роже в других странах Секс 0 Як завести жінку Психология отношений 0 Мужчина и мать его женщины: культурно-социологический анализ тёщи Звезды 0 Ирина Шейк и Адриана Лима в провокационной съемке Vogue Юмор 0 5 причин НЕ делать предложение своей девушке Психология отношений 0 6 поширених чоловічих комплексів, до яких жінкам немає справи Внешность и здоровье 0 H&M и Netflix показали совместную коллекцию Юмор 1 13 идиотских причин, которые отобьют желание строить с ней отношения
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.