ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Ничего не бывает зря. Если вы что-то совершили, значит в тот конкретный момент вашей жизни, на том конкретном этапе вашего развития, в данном поступке был смысл. И если вам кажется, что вы могли поступить по-другому, знайте – вы не могли. Хэнк Муди

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Вчені з'ясували, від яких чоловіків в захваті практично всі жінки

20.03.2023 — Юмор
Вчені з'ясували, від яких чоловіків в захваті практично всі жінки

«А їй потрібен танкіст — коса сажень у плечі» — коли ти танцював під «Жуків» на дискотеці, навряд чи замислювався про сенс цих слів (до речі, правильно — «коса сажень у плечах»). А ось британські психологи, хоч і навряд чи знайомі з вітчизняною поп-культурою, задумалися, провели дослідження та зробили висновок: ширина плечей має значення.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Учасницям експерименту (659 гетеросексуальних жінок) показували чоловічі силуети. Зростання потенційних залицяльників варіювалося від 160 до 190 сантиметрів, залежно від цього змінювалася і ширина плечей.

І ось що стало зрозуміло: широкі плечі разом із високим зростом асоціюються у жінок із чоловічою привабливістю, схильністю до домінування, хорошими бійцівськими якостями.

Загалом, захисник та здобувач, треба брати. А ось широкоплечі, але низькорослі чоловіки нічим особливим, на думку учасниць експерименту, не вирізняються.

До речі, раніше вчені теж перевіряли привабливість чоловіків залежно від їхньої довжини ніг.

Виявилося, що ідеальним жінки визнали силует, у якого ноги займали приблизно половину довжини тіла. Це дещо довше, ніж середньостатистичний результат. Але при цьому дуже довгі ноги теж назвали непривабливими.

А коса сажень – це скільки?

Інформація для загального розвитку та роздуми: коса сажень спочатку - це відстань від кінчиків пальців витягнутої догори руки до пальців протилежної їй ноги.

Пізніше одиницю виміру зафіксували як 2 м 48 см. Повірте, такого розмаху плечей досягти неможливо.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Lego анонсировала выпуск самого большого набора в своей истории В курсе 0 В IKEA разработали необычные фрикадельки для планеты Секс 0 Шпаргалка для героя Внешность и здоровье 0 Оригинальные закуски для любого застолья Внешность и здоровье 0 Puma создали футбольную коллекцию совместно с Trapstar Юмор 0 20 способов сделать так, чтобы она тут же потащила тебя в постель В курсе 0 Мэттью Макконахи под кайфом в трейлере комедии "Пляжный бездельник" Карьера 0 Ложь, которую можно произносить на собеседовании, чтобы произвести впечатление Юмор 0 6 чоловічих недоліків, на які жінки насправді не звертають уваги Вокруг света 0 На краю земли: отели в самых труднодоступных местах Карьера 0 Что НЕЛЬЗЯ делать в офисе Юмор 0 «Не думаємо, просто існуємо»: чоловіки обговорюють, що нормально для них, але… Внешность и здоровье 0 Pornhub выпустили рождественский мерч В курсе 0 Нас ждет сериал по роману Джорджа Оруэлла «1984» Психология отношений 0 7 ознак того, що дівчина схильна до зрад Психология отношений 0 Что с тобой происходит, когда тебя бросает девушка Психология отношений 0 6 дій, через які ти виглядаєш відчайдушним у спілкуванні з дівчиною Звезды 0 Веселая вечеринка в сьемке декабрьского Vogue Italia Секс 0 Женщины назвали причины, по котоpым отказывают мужчинам в сексе Карьера 0 10 пpавил, которые помогут тебе добиться уважения босса
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.