ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Мудрее вас сделают две вещи: книги, которые вы прочтете, и люди, с которыми вы встретитесь.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Вчені пов'язали захоплення порно з проблемами у відносинах

14.03.2023 — Юмор
Вчені пов'язали захоплення порно з проблемами у відносинах

Вчені з Університету Бригама Янга (США) вивчили вплив порнографії на відносини між парами та дійшли висновку, що контент для дорослих шкідливий як для чоловіків, так і для жінок. Результати дослідження опубліковані у журналі Journal of Sex Research.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У дослідженні брали участь понад 3500 осіб, які перебувають у серйозних стосунках. Їх попросили відверто відповісти на запитання про своє ставлення до порно, а також рівень задоволеності відносинами.

Аналіз результатів виявив зв'язок між переглядом порно та задоволеністю від романтичних відносин, а також їх стабільністю. Причому якість відносин страждала навіть у тих, хто захоплювався порно помірковано. Але чим більше хтось із пари захоплювався роликами для дорослих, тим очевиднішими були проблеми.

Також з'ясувалося, що найбільше від такого дозвілля страждають релігійні чоловіки. Вчені вважають, що через почуття невідповідності своїм моральним переконанням.

Отримані результати мають важливе значення, оскільки до цього дослідження порнографії та її впливу на відносини були темою, за якою вчені та інші експерти рідко приходили до єдиної думки.

Хоча результати дослідження говорять лише про наявність зв'язку між інтересом до порнографії та здоров'ям відносин, в опублікованій на сайті інституту статті автори говорять про порно як фактор ризику для відносин.

На думку Брайана Уіллоубі, співавтора публікації та професора Університету Бригама Янга, порнографічний контент може мати більш серйозний негативний вплив на якість відносин, ніж інші фактори.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Вийшов перший тизер-трейлер третього сезону «Відьмака» Юмор 0 5 pазрешенных причин написать бывшей Психология отношений 0 Жениться не на ком? MC Like 0 Жизель Оливейра в откровенной черно-белой съемке MC Like 0 Изабели Фонтана красиво рекламирует свою коллекцию белья В курсе 0 Кілліан Мерфі в першому трейлері «Опенгеймера» Крістофера Нолана В курсе 0 Крістіан Бейл розслідує вбивство у трейлері хорору «Всевидюче око» Психология отношений 0 Почему именно мужчина должен платить на первом свидании Секс 0 10 видов оргазмов, которые испытывал каждый мужчина Психология отношений 0 40 чисто женских моментов поведения Внешность и здоровье 0 Польза и вред темного пива Внешность и здоровье 0 Coca-Cola создали коллекцию с японским брендом Внешность и здоровье 0 12 действий, которыми можно наслаждаться только в старости В курсе 0 Эротический массаж в Москве для мужчин Автомобили 0 Винтажный Renault 4 превратили в мини-отель на колесах Внешность и здоровье 0 Які вправи спалюють найбільше калорій Гаджеты 0 Приложение недели: как говорить на чужом языке, не зная его В курсе 0 Майкл Б. Джордан столкнется с убийцей отца в "Криде - 2" В курсе 0 Ліам Хемсворт та Рассел Кроу воюють на Філіппінах у трейлері «Території зла» Секс 0 5 советов, как смотреть со своей девушкой порно (и не выглядеть извращенцем!)
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.