ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Манеры — визитная карточка мужчины, именно они делают вас неповторимым.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Як правильно відповідати на запитання дівчини: скільки у тебе було жінок?

03.05.2023 — Юмор
Як правильно відповідати на запитання дівчини: скільки у тебе було жінок?

"Скільки в тебе було до мене?" — одне з найкаверзніших питань у відносинах, бо складно підібрати таку відповідь, яка б усіх влаштувала. Навіть при самих, кхм-кхм, середніх значеннях статевих партнерів, дівчина може вважати вас або незайманим, або бабієм.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Британські психологи заявляють, що не варто жартувати або пропускати питання повз вуха, тому що відповідь може вплинути на бажання знайомої завести з тобою роман.

Вчені нещодавно опублікували дослідження «Sexual History and Present Attractiveness: People Want a Mate with Bit of a Past, But Not Too Much» у The Journal of Sex Research.

У ньому вони опитали майже 200 чоловік і виявили, що привабливість падає і коли у вас занадто багато, і коли у вас мало сексуального досвіду.

Всупереч ідеям про цнотливість та інші традиційні цінності, чоловіки з нульовим сексуальним досвідом здалися не надто привабливими.

Але водночас багатьох відлякали і володарі надто бурхливого сексуального минулого. Тож не радимо на першому побаченні вдавати з себе недоторканних чи, навпаки, хвалитися тим, що спали з половиною жіночого населення свого мікрорайону.

З'ясувалося, що найідеальнішими партнерами виявилися ті, хто мав раніше від одного до шести коханців. А коли їхня кількість досягала 9–11, привабливість потенційних партнерів починала різко знижуватися.

Але попереджаємо: якщо ви опинилися в чоловічій компанії, де кожен робить із себе поручика Ржевського, то така скромна відповідь поховає вашу репутацію.

У таких випадках слід говорити, що на своєму довгому життєвому шляху пізнали всіх жінок, які живуть від Анд до Піренеїв.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Звезды 0 Хайди Клум в откровенной съёмке Dundas Внешность и здоровье 0 Vans выпустили коллекцию вместе с Музеем современного искусства в Нью-Йорке Секс 0 Как устроен свинг Психология отношений 0 6 типов девушек, с которыми лучше не встречаться Психология отношений 0 #говоритмужчина: все, что вам нужно это партнерство Внешность и здоровье 0 574 Sport: новая страница в истории New Balance Карьера 0 12 идей, как получать пассивный доход В курсе 0 Джейк Джилленхол в трейлере хоррора "Бархатная бензопила" Юмор 0 9 ознак того, що ти занадто самозакоханий, але не помічаєш цього Юмор 0 4 эффективных способа прослыть бабником Юмор 0 Як перейти від світської розмови до флірту Психология отношений 0 Почему нас привлекает тайная сексуальная связь Секс 0 15 способов привнести в секс нотку извращенности и не прослыть маньяком Вокруг света 0 14 новых туристических направлений 2017 В курсе 0 Том Круз в финальном трейлере "Миссия невыполнима: Последствия" MC Like 0 Фото дня: немецкий Playboy поместил на обложку 21-летнего трансгендера В курсе 0 Хоакин Феникс в роли Джокера Психология отношений 0 Женский мозг: инструкция по применению Карьера 0 6 советов, что делать, если у тебя много идей, но нет времени для их воплощения Внешность и здоровье 0 Алкогольний напій, від якого найслабше похмілля
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.