ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Если хотите иметь успех, Вы должны выглядеть так, как будто Вы его имеете.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

Як поводитися чоловікові, якщо він знає, що його друг зраджує дружині

04.08.2023 — Юмор
Як поводитися чоловікові, якщо він знає, що його друг зраджує дружині

Чоловіча солідарність може увійти у протиріччя з докорами совісті. Та й спілкуватися із ошуканою дружиною, якщо ви дружите сім'ями, буде непросто.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Зрада, на жаль, не рідкість, і причини можна не вдаватися: чужа сім'я — темрява. Хоча, якщо друг вибрав вас своїм охоронцем таємниць та особистим психотерапевтом, ви напевно знаєте, якого біса його понесло ліворуч. Але легше від цього знання не стає, ніби ти сам долучився до цієї зради, коли знав, але нікому не сказав.

Так, чужі таємниці заведено зберігати. Чоловіча дружба, солідарність, «не моя справа», аргументів на користь цього може бути багато. З іншого боку, від цього обману в результаті постраждають усі — можливо, через це треба попередити його другу половину?

Як правильно вчинити у такій ситуації? Короткий спойлер: приймати рішення потрібно так, щоб це було краще для вас, а не так, як правильно.

Уявимо: ось ви дізналися, що друг невірний своїй другій половинці. Найімовірніше, з вами по секрету поділилися інформацією.

Ви відчуваєте деякі емоції. Які? Сором, провину, радість, заздрість, смуток? Про що ви думаєте зараз? Що це треба було давно зробити? Про те, що це неприємно?

Насправді найправильніша думка тут буде: «Шкода його дружину, але це їхня проблема». Чужа сім'я — потемки, і, можливо, хоч це й звучить цинічно, третя сторона в ліжку справді була потрібна як би в «терапевтичних» цілях для скріплення шлюбу.

Тому в цій ситуації психолог рекомендує орієнтуватися на особисті потреби. Якщо, наприклад, це суперечить вашим життєвим цінностям або загрожує вашим стосункам — будьте егоїстом.

4 питання, які треба собі поставити

  • Що буде, якщо я розповім про зраду?
  • Що буде, якщо я не розповім про зраду?
  • Чого не буде, якщо я розповім про зраду?
  • Чого не буде, якщо я не розповім про зраду?

Відповідайте на ці запитання письмово та вдумливо. Виклавши думки на папері, ви зможете проаналізувати їх і зрозуміти, як треба вчинити.

Якщо вас ще мучить совість, то, по-перше, запропонуйте близькій людині не ділитися з вами неприємною для вас інформацією. По-друге, крім того, щоб розповісти правду, у вас є наступні варіанти: припинити або звести до мінімуму спілкування з цією парою, поспілкуватися з психологом з приводу своїх душевних мук, щоб знизити їхнє напруження, ну і, нарешті, просто не лізти у чуже життя.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Секс 0 Опрос: что женщины считают сексуальным домогательством Внешность и здоровье 0 Supreme и Levi's выпустили совместную коллекцию Внешность и здоровье 0 Nike выпустил коллекцию кроссовок с ананасовой «кожей» Карьера 0 Як зрозуміти, що з людиною марно сперечатися MC Like 0 Фото дня: невеста Криштиану Роналду - Джорджина Родригес в рекламе купальников В курсе 0 Галь Гадот снова орудует плетью в трейлере "Чудо-женщина: 1984" Карьера 0 8 вещей, которые мы должны перестать покупать В курсе 0 Пикачу говорит голосом Райана Рейнольдса в трейлере "Покемон: Детектив Пикачу" MC Like 0 Весняна рекламна кампанія бренду білизни Cloud Blvd Секс 0 11 эрогенных зон женщины, о которых должен знать каждый мужчина Секс 0 Топ-10 запитів у Google про секс за 2023 рік В курсе 0 Снуп Догг запускает фастфуд для любителей марихуаны Юмор 0 4 вида свиданий, которые почти гаpантированно закончатся сексом Секс 0 Что делать, когда вы хотите разные вещи в постели Психология отношений 0 7 ознак того, що душевні якості для тебе важливіші за матеріальні цінності В курсе 0 Pornhub открыл раздел про пчел (чтобы помочь спасти их от вымирания) Внешность и здоровье 0 Levi's показал совместную коллекцию с Beams Карьера 0 9 грязных методов манипуляции Карьера 0 8 неочевидних причин, чому оточуючі тебе не поважають Звезды 0 Фото дня: Кайлі Дженнер для відвертої обкладинки CR Fashion Book
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.