ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Иногда нужно идти вперед, оставляя в прошлом людей, пусть даже тех, ради которых ты когда-то жил

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

8 причин, чому чоловіки повинні зустрічатися з мілфами

18.08.2023 — Юмор
8 причин, чому чоловіки повинні зустрічатися з мілфами

Міркування Франкліна, одного з батьків-засновників США про старших жінок, довгий час відмовляли включати до збірок його текстів.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Відомо, що сам Франклін був непоправним ловеласом. Одружився він лише одного разу, але коханок у нього налічувалося чимало. Не дивно, що філософ і політик часто дозволяв собі розмірковувати на цю тему.

Щоправда, не всі його думки проходили цензуру. Так, листа від 25 червня 1745 року під назвою «Рада другу на вибір коханки» протягом XIX століття відмовлялися друкувати у збірниках праць Франкліна. Але пізніше його все ж таки опублікували, так що ми маємо можливість ознайомитися з оригінальним текстом. Щоправда, складно сказати, чи було його створено як гумористичне чи повчальне есе.

Невідомо, на що скаржиться приятель Франкліна, але той у відповідь пише, що не знає «жодних ліків, здатних зменшити його бурхливі природні нахили». І дає пораду: найправильніші ліки – це шлюб.

«Об'єднавшись, чоловік та жінка становлять ідеальну сутність, — пише політик. — Разом у них більше шансів досягти успіху в цьому світі».

Але, продовжує Франклін, якщо ви, друже мій, наполегливо не хочете слідувати цій пораді, ось вам інший: у всіх своїх любовних пригодах волійте молоденьким дівчатам старших жінок. І ось чому (це наш вільний переклад його порад).

  • Вони більше знають, вони спостережливіші та розумніші. З ними цікавіше спілкуватись на різні теми.
  • Коли жінки перестають бути вродливими, вони вчаться бути корисними. Навчаються надавати послуги, допомагати, бути надійними подругами. Коли ви хворієте, немає тих, хто піклуватиметься про вас ніжніше і відданіше.
  • Немає небезпеки, що у вас народяться незаплановані діти, які можуть завдавати чимало незручностей.
  • Жінки у віці досвідченіші, а отже, розумніші та обережніші. Вони навряд чи вирішать підмочити вашу репутацію, а заразом і свою.
  • Вони в'януть зверху вниз: спочатку стає зморшкуватим обличчя, потім шия, груди, руки ... ну а нижче пояса в темряві неможливо відрізнити дівчину від старшої жінки. Зате тілесна насолода часто виявляється кращою.
  • Менше за гріх. Відносини з молодшою дівчиною, особливо якщо чоловік у неї перший, можуть у майбутньому зробити її нещасним і зруйнувати їй життя.
  • Менше докорів совісті. Розлучення з юною дівчиною може дуже засмутити і вас, і її. При розставанні з старшою жінкою такого жалю не виникне.
  • І, зрештою, вони завжди будуть вам вдячні!

Згодні, що звучить цинічно, але ще раз наголосимо, що це звичаї XVIII століття. Проте Франклін ще раз підкреслює: краще все ж таки одружитися. І ми не можемо з ним не погодитись.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 10 вещей, которые стоит усвоить как можно раньше Психология отношений 0 Отношения с женщиной, которая намного старше тебя В курсе 0 Райан Рейнольдс в трейлере комедии "Главный герой" В курсе 0 Первый кадр из нового «Аватара» Джеймса Кэмерона Вокруг света 0 Through Your Lens 2020: лучшие подводные фото года Карьера 0 В будущем нам останется только трахаться Юмор 0 #говоритженщина: как соблазнять женщин Психология отношений 0 Особенности отношений с женщинами младшего возраста Психология отношений 0 10 признаков того, что девушка идеально тебе подходит Внешность и здоровье 0 4 причины, почему у тебя могут быть проблемы с потенцией Секс 0 Почему девушка не хочет, чтобы ты делал ей куннилингус Карьера 0 15 признаков того, что твои друзья - дерьмо Психология отношений 0 Как правильно флиртовать с девушками в эпоху секс-скандалов MC Like 0 Джулиана Герц и Ннеома Аносике для рекламной кампании купальников Vitamin A Секс 0 8 самых распространенных сексуальных комплексов В курсе 0 Вышел трейлер фильма "Веном-2" с Томом Харди и Вуди Харрельсоном Секс 0 Как испортить секс Юмор 0 Когда подруга держит тебя за яйца Юмор 0 8 женщин, с которыми не стоит встречаться Карьера 0 11 признаков того, что твоя жизнь нуждается в исправлении
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.