ТОП-10 популярных новостей
Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0 3 якості жінок, у яких закохуються з першого погляду 24.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

У Марокко випробували перший позашляховик у світі на сонячній енергії

18.10.2023 — Автомобили
У Марокко випробували перший позашляховик у світі на сонячній енергії

Перший у світі позашляховик на сонячній енергії Stella Terra успішно випробували у Марокко. У ході тестів він проїхав 1000 кілометрів дорогами, бездоріжжям і пустелею.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Цей двомісний автомобіль розробили студенти нідерландського технологічного університету Ейндховена. Працює він рахунок енергії, одержуваної від сонячних фотоелектричних панелей на даху. Подробиці про цю технологію поки не розкриваються, зазначається лише, що вона випереджає ринок на 5-10 років.

На борту також літій-іонний акумулятор, який дозволяє машині працювати при похмурій погоді. У результаті ясні дні її запас ходу становить близько 710 кілометрів дорогами і близько 550 кілометрів бездоріжжям, а хмарний час ці показники знижуються приблизно 50 кілометрів. Максимальна швидкість обмежена 145 кілометрами на годину.

Електричні позашляховики важчі за звичайні електромобілі, адже для їх живлення потрібні більші та важкі батареї. Що стосується Stella Terra, його вдалося зробити легше — всього 1,2 тонни. Це приблизно на 25% менше від середньостатистичного автомобіля цього класу.

Розробники подумали і про сон водія, адже автомобіль буквально створено для далеких мандрівок. Сидіння можна відкидати, перетворюючи їх на матрац, а фотоелектричні панелі висувати, роблячи з них навіс для тіні. Крім того, в такому положенні вони заряджаються набагато швидше, ніж звичайно.

Терміни масового виробництва «сонячного» автомобіля наразі невідомі. Самі розробники відзначають, що про це можна буде говорити лише в тому випадку, якщо їхньою машиною зацікавляться якісь великі виробники.

 

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Создан сервис, который имитирует ваш отпуск на фотографиях MC Like 0 Ізабель Мазерс у рекламі купальників бренду Thaikila Swim Психология отношений 0 10 причин, чому хочеться зберегти нові відносини в секреті Юмор 0 Как расстаться с девушкой по-джентльменски? Внешность и здоровье 0 Помилки, які заважають тобі позбутися шкідливих звичок Секс 0 Як зберегти пристрасть у стосунках із дружиною? Психология отношений 0 Чим шкідливий перфекціонізм у відносинах і як з ним боротися Юмор 0 5 pазрешенных причин написать бывшей Внешность и здоровье 0 Избыточная мужественность: почему слишком много тестостерона - это плохо Секс 0 10 ошибок при использовании презерватива Юмор 0 Скільки квітів варто дарувати дівчині (і як правильно це зробити) Карьера 0 9 прикладів, як почуття обов'язку ускладнює тобі життя В курсе 0 Семюель Л. Джексон у трейлері «Секретного вторгнення» Юмор 0 Как понять, что твой подарок не понравился Вокруг света 0 В США открыли шпионский музей Юмор 0 7 плюсів у відносинах, які є лише у сучасних чоловіків Юмор 0 Эта потрясающая бывшая: почему нам так кажется? Карьера 0 10 бессмысленных вещей, о которых ты переживаешь ежедневно Юмор 0 #говоритмужчина: каждая вторая - королева Психология отношений 0 Чего на самом деле хочет женщина
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.