ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Глупо надеяться совершить что-то глобальное, например установить мир во всем мире, устроить счастье для всех, но каждый может сделать какое-нибудь маленькое дело, благодаря которому мир станет хоть чуточку лучше... К примеру, застрелить кого-нибудь. Терри Пратчетт

Опрос посетителей

Сколько тебе лет?

Новий логотип Kia збиває людей з пантелику

23.11.2022 — Автомобили
Новий логотип Kia збиває людей з пантелику

Ще на початку минулого року компанія Kia оновила логотип: він став двовимірним і втратив овальну рамку, а назва виконана іншим шрифтом порівняно з колишньою емблемою, яка використовувалася з 1994 року. Новий шрифт збиває людей з пантелику – замість трьох знайомих букв вони бачать «KN» з перевернутою літерою N. Через це Google щомісяця отримує близько 30 тисяч запитів про автомобільний бренд «KN». Причому кількість запитів побільшало влітку минулого року, коли Kia почала активно змінювати емблеми на існуючих моделях.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Портал Carscoops звернув увагу, що питання про "невідому" марку KN ставлять і на Reddit - там один з користувачів розмістив фотографію Kia Carnival і запитав, що це за автомобіль.

Згідно з даними Google Trends, нова емблема Kia збиває з пантелику не тільки американців, а й жителів Австралії, Канади та Великобританії, які теж гуглять KN.

Серед найпопулярніших запитів позашляховик KN, ціна автомобіля марки KN і електричний автомобіль марки KN. У США серед пошукових запитів зустрічаються "Що за марка автомобіля KN", "Автомобіль KN Carnival", "Що таке KN" та "Автомобіль KN Telluride".

При цьому марка Kia зустрічається у пошукових запитах у рази частіше – її забивають у пошук 1,83 мільйона разів на місяць.

Тим часом, сам автовиробник пояснює, що безперервна лінія, що утворює назву марки в логотипі, символізує «прихильність бренду до прагнення створювати для клієнтів миттєві при будь-якій взаємодії, а його симетрія демонструє впевненість».

Східні лінії у свою чергу «втілюють зростаючі амбіції бренду і те, що він пропонує клієнтам».

Разом з логотипом Kia змінила і девіз: "Мистецтво дивувати" (The Power to Surprise) поступився місцем слогану "Рух, який надихає" (Movement that Inspires).

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Карьера 0 9 речей, про які ти маєш забути, щоб рухатися вперед без зволікання Психология отношений 0 4 грязных приема женской манипуляции Секс 0 Тревожная кнопка: 13 пpавил обращения с клитором Психология отношений 0 Ученые: дружить ли с бывшей? Секс 0 Что такое извращение (с точки зрения разумного человека) Звезды 0 Емілі Ракатовськи для рекламної кампанії Inamorata Карьера 0 9 дій, які допоможуть побороти страх за своє майбутнє Карьера 0 #говоритмужчина: дно эйфории Вокруг света 0 В Швеции открыли магазин продуктов, цена на которые зависит от их углеродного… В курсе 0 Netflix выпустили трейлер комедийного проекта "Death to 2020" Карьера 0 14 вещей, которые не стоит говорить во время собеседования Внешность и здоровье 0 9 способов взбодриться без кофе и энергетиков Психология отношений 0 Как избавить женщину от страхов Психология отношений 0 7 причин, почему в ваших отношениях постоянно возникают конфликты Юмор 0 Мысли, которые портят первое свидание В курсе 0 McDonald's запускает доставку еды в Украине Карьера 0 Як зрозуміти, що з людиною марно сперечатися Карьера 0 9 ознак, що на людину не можна покластися Психология отношений 0 Секс, выживание, еда и ещё раз секс Секс 0 #говоритмужчина: что для нас значит секс?
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.