ТОП-10 популярных новостей
Чому тобі більше подобається дружити з жінками, ніж із чоловіками 14.05.2024 — Юмор — 0 9 речей, які жінки помічають набагато швидше, ніж чоловіки 10.05.2024 — Юмор — 0 Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0

Цитаты великих

Абсурдно делить людей на хороших и плохих. Люди бывают или забавные, или занудные. Орихара Изая

Опрос посетителей

Какой у тебя автомобиль?

Компанія Hyundai придумала «розумний» дах, що пересуває тінь по салону

16.03.2023 — Автомобили
Компанія Hyundai придумала «розумний» дах, що пересуває тінь по салону

Компанія Hyundai вигадала «розумний» дах, який пересуває тінь по салону. Судячи з документа, виявленого у Відомстві за патентами та товарними знаками США, «розумний блокуючий елемент» у скляному даху може розподіляти тіньові «плями» по всьому салону залежно від побажань пасажирів. Тобто вона вміє забезпечувати ідеальне співвідношення світла і тіні, підлаштовуючись під зміну освітлення зовні.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

Система використовує вбудовані камери та датчики, розміщені в салоні. Камери визначають положення пасажирів, а датчики стежать за інтенсивністю світла у різних частинах салону.

Передбачені й зовнішні датчики: вони змінюють інтенсивність світла зовні, а також напрямок променів щодо автомобіля. Ключова технологія – електрохромне скло – не нова, але тут вона отримала новий розвиток.

Так, водій може задати налаштування освітленості в автомобілі. У денний час сонце буде основним джерелом світла, але система доповнить його салонними освітлювальними приладами, якщо інтенсивність опуститься нижче за бажану.

І навпаки: якщо датчики зафіксують, що салон став світлішим, ніж потрібно, електрохромне скло автоматично затемнить його.

Крім цього, воно вміє переміщати тіньові «плями» над пасажирами автомобіля, наприклад, під час поворотів.

Таким чином вони не піддаватимуться впливу прямих сонячних променів. Поки що це лише патент, але він спирається на вже існуючі технології, а тому «розумний» дах цілком може з'явитися на Hyundai в найближчому майбутньому.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
В курсе 0 Мик Джаггер в трейлере "Искусство ограбления" Психология отношений 0 9 признаков того, что она не хочет отношений с тобой Юмор 0 Фразы, которые превращают девушку в мегеру В курсе 0 Шварценеггер в комедии "За что мы убьем Гюнтера" Секс 0 Вчені встановили 3 причини, чому ми вважаємо за краще грубий секс В курсе 0 Джеймс Франко в трейлере сериала о порноиндустрии "Двойка" Секс 0 Неправильный секс: женские претензии к мужчинам Внешность и здоровье 0 Отвратительные продукты, которые стоит есть ради пользы Психология отношений 0 Полигамия самцов: мифология и реальность MC Like 0 Даутцен Крус в весенне-летней съемке Hunkemoller 2020 Секс 0 Худшие места для занятий сексом Внешность и здоровье 0 Что произойдёт, если вы будете заниматься сексом каждый день В курсе 0 Лілі-Роуз Депп та The Weeknd в новому трейлері серіалу «Кумир» Внешность и здоровье 0 PUMA Hoops представляє ностальгічну колекцію PUMA x Gremlins В курсе 0 Первый трейлер нового фильма Вуди Аллена "Фестиваль Рифкина" Секс 0 Каким мужчинам женщины не отказывают в сексе Карьера 0 12 вещей, за которые тебе никогда не должно быть стыдно Звезды 0 Дженнифер Лопес для сентябрьского GQ Mexico Психология отношений 0 7 ознак, що твоя дівчина вірна тобі і немає приводів для ревнощів Карьера 0 5 причин забить на продуктивность и начать (наконец-то!) жить
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.