ТОП-10 популярных новостей
Названі країни з найменшими пенісами 09.05.2024 — Юмор — 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися 07.05.2024 — Психология отношений — 0 10 тонких ознак, що дівчина незадоволена вашими відносинами, але мовчить про це 06.05.2024 — Психология отношений — 0 Названо найнебезпечнішу секс-позу у світі 06.05.2024 — Секс — 0 П'ять речей, переоцінених чоловіками 02.05.2024 — Психология отношений — 0 6 питань, які допоможуть врятувати розмову 01.05.2024 — Психология отношений — 0 9 егоїстичних причин, чому колишні хочуть повернути стосунки 29.04.2024 — Психология отношений — 0 12 ознак, що ти випрошуєш кохання у дівчини 25.04.2024 — Психология отношений — 0 Як відповідати на компліменти, щоб отримувати їх частіше 25.04.2024 — Карьера — 0 10 жартів, які зрозуміють лише люди з великим членом 24.04.2024 — Юмор — 0

Цитаты великих

Одним из главных признаков cчастья и гармонии является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать.

Опрос посетителей

Укажите Ваш пол

5 проблемних ситуацій на дорозі, в яких не обійтися без відеореєстратора

21.06.2023 — Автомобили
5 проблемних ситуацій на дорозі, в яких не обійтися без відеореєстратора

Відеореєстратор - це не модний гаджет, а необхідний пристрій для безпечного водіння. Він попередить про камери чи посади ДПС, а якщо ти потрапиш в аварію чи станеш жертвою автопідстави – зафіксує пригоду та допоможе уникнути штрафу.

Обережно: 18+! 

У Telegram-каналі MEN’S CULT ділиться перевіреною інформацією про секс, стосунки та красиві картинки. 

Приєднуйтесь!

У цій статті MEN'S CULT розбереться, з якими проблемними ситуаціями на дорозі може зіткнутися водій та як відеореєстратор допомагає їх вирішити.

 

Ситуація 1. Аварія

Навіть якщо ти ведеш акуратно і дотримуєшся всіх правил, ризик нарватися на лихача нікуди не дівається.

Це не завжди пов'язане з хамством конкретного водія — ділянка дороги сама по собі може бути «аварійною»: слизько, не працює світлофор, поганий огляд на крутому повороті. Зрештою, водієві за кермом іншої машини раптово може стати погано.

Якщо потрапиш у ДТП, відеореєстратор зафіксує пригоду та допоможе визначити винуватця аварії чи довести твою невинність — платити штраф та лагодити чужий автомобіль власним коштом не доведеться. 

 

Ситуація 2. Камери у незнайомих місцях

Штраф можна одержати випадково. Таке буває, коли на звичній ділянці колії змінюють знак, розмітку та встановлюють камеру.

Відеореєстратор заздалегідь сповістить, якщо попереду буде камера, смуга громадського транспорту, посада співробітників ДПС або обмеження швидкості.

 

 

Ситуація 3. Автопідстави

Не можна виключати ситуацію, коли тебе втягують у ДТП навмисно, щоб потім отримати компенсацію. Зловмисники можуть використовувати ручник замість педалі гальма.

Ліхтарі стоп-сигналу в такому разі не спрацьовують - ти не встигаєш зреагувати і врізаєшся в підставний автомобіль.

Також автопідставники часто намагаються маніпулювати недотриманням дистанції на ділянках дороги з ухилом або в погану погоду.

Підставу можуть організувати і без іншого автомобіля - шахрай просто кидається під колеса на "зебрі". З боку це справді може виглядати як справжня ДТП — «пішоходові» навіть необов'язково брати із собою лжесвідків. 

 

Ситуація 4. Злом та псування автомобіля

Відеореєстратор допомагає, навіть коли тебе немає поряд з автомобілем. На парковці, що не охороняється, машину можуть розкрити, викрасти або подряпати — випадково чи навмисно.

Щоб такого не відбувалося, крім хорошої сигналізації, важливо встановити цілодобове спостереження. А щоб відеозйомка була ефективною, придивись до пристроїв із широким кутом огляду. 

 

Ситуація 5. Складне паркування

Припаркувати автомобіль на завантаженій міській вулиці та не подряпати кузов – ціле мистецтво.

Відеореєстратор допоможе і з цією проблемою: у багато сучасних моделей вбудований асистент паркування.

Більше не потрібно просити пасажира вийти з машини, щоб він підказував, коли вистачить здавати назад, чи самому вискакувати та перевіряти відстань до перешкоди. Пристрій автоматично ввімкне задню камеру, і ти будеш повністю контролювати процес.

Комментарии Оставить комментарий

Комментарий успешно добавлен
Вы не заполнили все поля
Рекомендуем посмотреть
Гаджеты 0 Google представил игровой сервис Stadia Гаджеты 0 Вещь дня: умный презерватив (и его нужно заряжать!) Психология отношений 0 Ученые: для чего наряжаются женщины? Психология отношений 0 Як попросити номер телефону дівчини, щоб вона точно захотіла з тобою зустрітися Внешность и здоровье 0 Nike випустили нові кросівки у вигляді вафель Внешность и здоровье 0 Джастин Тимберлейк выпустил мерч к каждой своей песне В курсе 0 Ніколас Кейдж та Ніколас Холт в трейлері фільму «Ренфілд» Карьера 0 Как быть уверенным в себе на деловой встрече Автомобили 0 Дрифт, собаки и мороженое в новом трейлере Top Gear В курсе 0 Лидер группы Rammstein примерил образ японской школьницы в новом клипе… Звезды 0 Тина Кунаки в рекламе нижнего белья Cuup Психология отношений 0 #говоритмужчина: инициатор MC Like 0 XXL выпустил звездный календарь на 2020 год В курсе 0 Все супергерои Marvel в последнем трейлере "Мстителей" Карьера 0 6 фактов, которые изменят твоё представление о привычных вещах Вокруг света 0 В Индонезии открыли музей из пластиковых бутылок Карьера 0 10 вчинків сноба, які дратують оточуючих Юмор 0 Отвратительные женские привычки Секс 0 Чому корисному може навчити порно? Внешность и здоровье 0 Які вітаміни містяться у горілці?
Подписаться на новости Чтобы всегда быть вкурсе событий, получать советы и разные предложения - подпишитесь на нашу рассылку.